GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε σοβαρά μοτοσικλετιστής

Τραυματίστηκε σοβαρά μοτοσικλετιστής Ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε νωρίτερα σε τροχαίο που σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο στη Πάτρα....

Τραυματίστηκε σοβαρά μοτοσικλετιστής
Ένας μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε νωρίτερα σε τροχαίο που σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο στη Πάτρα.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διερχόμενο ΙΧ παραβίασε το στοπ και συγκρούστηκε με τον νεαρό αναβάτη.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή: thebest.gr
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Δύο νεκροί και τρεις σε κωματώδη κατάσταση από αναθυμιάσεις
    Είχαν ανάψει μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν σε σπίτι στη Λάρισα..

    Τραγωδία με θύματα πέντε νέους, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, ήρθε στο φως την Πέμπτη στη Λάρισα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.

    Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν.

    Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.

    Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δύο σε κωματώδη και ο ένα σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.

    Γαμήστε τους της οικογένειες γαμήστε τα παιδιά τους ..

    Αυτά τα παιδιά δεν είχαν χρήματα να ανάψου ηλεκτρισμό , ούτε για πετρέλαιο...

    ΡΕ τι άλλο θέλετε; γαμημένοι από εμάς; ...να πατέ να γαμηθείτε..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση