GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά βρέθηκαν στο σάκο που είχαν μαζί τους για την απόδραση

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών Γιάννης Αναγνώστου περιγράφει στο MEGA καρέ καρέ την αιματηρή απόπειρα απόδρασης του Πα...

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών Γιάννης Αναγνώστου περιγράφει στο MEGA καρέ καρέ την αιματηρή απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού.
Όπως ανέφερε, ο Παναγιώτης Βλαστός προσπάθησε δύο φορές να ανέβει στην ανεμόσκαλα που είχε ρίξει το ελικόπτερο, ενώ επεσήμανε ότι έχουν βρεθεί σε ένα σάκο τρία καλάσνικοφ και ένα πιστόλι που είχαν μαζί τους οι δράστες, καθώς και αυτοσχέδιοι μηχανισμοί .
Ωστόσο υπογράμμισε, δεν έχει διευκρινιστεί αν έριξαν κάτι στο σωφρονιστικό κατάστημα από το ελικόπτερο, και γι’ αυτό και γίνονται και έρευνες.

Δείτε το βίντεο από το MEGA


3 σχόλια


  1. Μην εκπλαγούμε αν δούμε την εγκληματική τσογλαναρια να αποτελεί μια ακόμα κρυφή συνιστώσα του Συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άθλος ΕΛΑΣ: Πεδίο μάχης οι φυλακές Τρικάλων - Με καλάσνικοφ επιτέθηκαν οι συνεργοί του Βλαστού - Επεσαν πάνω από 500 σφαίρες.

    Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται οι πληροφορίες για την απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα άτομα επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

    Τα τελευταία στοιχεία κάνουν λόγο για σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους και ο κυβερνήτης και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου, ο οποίος είναι ελαφρά τραυματίας.

    Οι φρουροί των φυλακών έριξαν προειδοποιητική βολή με βάση τις εντολές που είχαν τις τελευταίες ημέρες με τους επιβάτες του ελικοπτέρου να ανοίγουν πυρ με καλάσνικοφ.

    Ακολούθησε πραγματική μάχη με ανταλλαγή εκατοντάδων σφαιρών, με τον Βλαστό να επιχειρεί δύο φορές να ανέβει στην ανεμόσκαλα και να δραπετεύσει, ενώ και μετά την αναγκαστική προσγείωση του οι επιβάτες βγήκαν από το ελικόπτερο και άρχισαν να πυροβολούν.

    Πρόκειται για πραγματική μάχη καθώς οι Αστυνομικοί κάνουν λόγο για πάνω από πεντακόσιες σφαίρες στο προαύλιο της φυλακής, ενώ όλα τα φυλάκια είναι γαζωμένα από τα πυρά.

    Το ελικόπτερο προσγειώθηκε εξαιτίας μηχανικής βλάβης από τις σφαίρες που δέχθηκε, ενώ οι τελευταίες εξελίξεις τονίζουν ότι ο πιλότος και συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου ήταν όμηροι και όχι συνεργοί.

    Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαρρέεται ότι υπήρχε ενημέρωσε εδώ και δύο μήνες ότι επίκειται σχέδιο απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού και για το λόγο αυτό ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένοι, ενώ ο ίδιος ο Βλαστός βρίσκεται τραυματισμένος στο ιατρείο των φυλακών, ενώ απορρίφθηκε το αίτημά του να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν τραυματίστηκε από πυρά, αλλά έπεσε από την ανεμόσκαλα και φέρεται να έχει σπάσει τα πόδια και τα χέρια του.

    Οι συνεργοί του Βλαστού νοίκιασαν το ελικόπτερο από τον Ασπρόπυργο και είχαν υποβάλει σχέδιο πτήσης για Ασπρόπυργο – Θεσσαλονίκη.

    Πάνω από τον Πλαταμώνα ο πιλότος δήλωσε βλάβη και ζήτησε να γυρίσει πίσω κάτι που ουσιαστικά δεν έγινε και ακολούθησε το περιστατικό.

    Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ. ειναι το γεγονός ότι προ ολίγων ημερών βρέθηκε σχέδιο απόδρασης με ελικόπτερο στην τελευταία γιάφκα των «Πυρήνων της Φωτιάς» με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες μήπως υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο υποθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 112.000, λέει, ψήφισαν στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ ! Πολλές στρατιές ανέργων, νεόπτωχων και ανθρώπων των συσσιτίων έβγαλαν σήμερα το ψωμάκι τους για καμιά βδομάδα, μετανάστες έκαναν τον γύρο των μεγάλων πόλεων από κάλπη σε κάλπη για να κάνουν τον Μπενίτο πρόεδρο στο χαρατσοπασοκ ! Γελάει ο κόσμος, αλλά και βλέπει αηδιασμένος τους πρασινομπλε θιάσους των βολεμένων και των κομματόσκυλων, με τις μαϊμού κάλπες και ψηφοφορίες ! Αιδώς αργείοι ! Αλλά υπάρχει τσίπα στους τρισάθλιους που μας χρεοκόπησαν ; Υπάρχει ; Με τέτοιους αηδιαστικούς παλαιοκομματισμούς θα γιγαντώσουν εκλογικά ακόμα περισσότερο τη Χρυσή Αυγή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση