GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Στουρνάρας χώνει το κεφάλι του στην άμμο;

Για να είμαι ειλικρινής αυτό που συνέβη τον Γενάρη, περίμενα να συμβεί τον Μάρτη. Αλλά τα έσοδα του κράτους διαμορφώθηκαν ήδη από τον πρώ...

Για να είμαι ειλικρινής αυτό που συνέβη τον Γενάρη, περίμενα να συμβεί τον Μάρτη. Αλλά τα έσοδα του κράτους διαμορφώθηκαν ήδη από τον πρώτο μήνα της χρονιάς 305 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από το στόχο, περίπου 7%. Μούδιασε ο υπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας, συγκάλεσε σύσκεψη και έδωσε εντολή οι υπηρεσίες να προχωρήσουν σε κατασχέσεις σε ακίνητα, ενοίκια, καταθέσεις, στο 25% μισθών- συντάξεων (ακατάσχετο έως 1.000 ευρώ) ακόμα και σε μικρούς οφειλέτες. Σε επόμενη φάση θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε όσους χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ.
Ναι, αλλά ένα μεγάλο μέρος της κόπωσης των εσόδων οφείλεται στη... Η συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/giati-o-stournaras-xonei-to-kefali-tou-stin-ammo/#ixzz2KeNOEDLh

4 σχόλια

  1. ΘΕΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μούδιασε ο υπουργός Οικονομικών, καθηγητής Γιάννης Στουρνάρας
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ;
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΙΛΑΣ ;;
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ROTHSCHILD .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλη η αλήθεια για την προφητεία του Αγίου Μαλαχία.

    Έπειτα από την προαναγγελία της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, οι Ιταλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για προφητείες, ξεκινώντας από τον σκηνοθέτη Νάνι Μορέτι και την ταινία του «Habemus Papam» που μιλούσε για παραίτηση Ποντίφικα.
    Ο Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει πως ο προτελευταίος Πάπας θα είναι ο Βενέδικτος, τον οποίο θα ακολουθήσει ο Πέτρους Ρομάνους κατά τη διάρκεια της θητείας του θα έρθει η καταστροφή της Ρώμης και το τέλος του κόσμου.

    Και πάλι λανθασμένα ερμηνεύουν
    την προφητεία:
    Ποιος είναι ο «Θεός»;
    -Ο Τσίπρας βέβαια.
    Ποιος είναι ο ολίγον μελαχρινός απεσταλμένος του στη γη;
    - Ο Σκουρλέτης…

    Βέβαια το κείμενο του Αρχιεπισκόπου της Ιρλανδίας αμφισβητείται έντονα από την Καθολική Εκκλησία, αλλά η θρησκεία είναι το όπιο των λαών, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο των πρώην πα$$όκων.

    Κάποιοι άλλοι ερευνητές θεωρούν ότι είτε η προφητεία δεν ανήκει στον Άγιο Μαλαχία αλλά στον Νοστράδαμο, είτε ότι το κείμενο είναι πλαστό, είτε ότι προστέθηκε αργότερα και παραποιήθηκε.

    Η αλήθεια όμως είναι η εξής μία:
    το τέλος του κόσμου θα επέλθει με την έλευση στην εξουσία του βασιλιά-συντρόφου Αλέξη.

    Το πώς έχει ιδιαίτερη σημασία και δεν έχει μνημονευτεί από κανέναν.
    Κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του, παίρνει το λόγο η κυρία Ζωή.
    Την έβδομη ημέρα της ομιλίας της, μετά από ημέρες εκνευρισμού και καταπίεσης των μαζών, ξεκινούν οι ακρότητες εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
    Σύντομα το κύμα βίας σαρώνει όλη τη χώρα, αλλά και τη ζώνη του ευρώ.
    Σε άλλες επτά ημέρες έχει εξαπλωθεί ανά την υφήλιο και ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός.
    Δεν μένει όρθιο κολυμπηθρόξυλο…
    Το ανθρώπινο γένος αφανίζεται,
    αλλά το ευτύχημα είναι ότι διασώζονται ο Στρατούλης και η Γαϊτάνη, οι οποίοι περιφέρονται στα ερείπια ως οι νέοι πρωτόπλαστοι και συνεχιστές της ανθρώπινης φυλής.
    Η κοινοκτημοσύνη θα ήταν γεγονός,
    αν δεν είχε διασωθεί και ο Κουράκης. Τον βάζουν να κάνει τον εργάτη αναπαραγωγής κι έτσι και η προφητεία του Αντρέα για την κοινωνία των 2/3 επαληθεύεται

    Μπορεί το ημερολόγιο των Μάγια
    να απεδείχθη λάθος, αλλά ο Άγιος Μαλαχίας δείχνει πιο σοβαρός…

    Φτάνει να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η προφητεία της συντέλειας του κόσμου θα εκπληρωθεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλιθιε , βλακα του ιδ. τομέα δουλευε -αν εχεις ακομα δουλειά- εως τις 7 κ τις 8 κάθε μέρα για να ζει το κυφηναριο του ΔΤ που είναι με το μάτι στο ρολόι απο τις 12.. ενω εδω που εχουμε φτασει πια ακόμα την ίδια διαθεση εχουν για να εξυπηρετησουν. .(για να μην μιλησω για το γρηγοροσημο που καλα κρατει..)
    Αν δεν τους απολυσουν ολους τους κοπριτες και να προσλαβουν άτομα με ικανότητες κ διαθεση για δουλειά θα τρωμε ξυλο ολοι δια βιου...!!
    Αλλα βλέπεις τα λαμογια οι πολιτικοί μας τους έχουν με το μπαμπακι γιατί είναι τα κοληταρια τους οι σιγουροι ψηφοι..
    Εσυ βλακα και ηλιθιε του Ιδ. Τομεα μετα απο 20 χρόνια δουλειάς πηγαινε στα ευρ 586 για να μην χασει την δουλεια του κανένας φιλος μας του Δημοσιου.. βλακα , ανοητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση