GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χακί οι Παπαρίζου και Μακρυπούλια...

H Ζέτα Μακρυπούλια και η Έλενα Παπαρίζου ντύθηκαν sexy δεσμοφύλακες σε γυναικείες φυλακές και πρωταγωνίστησαν σε video clip για τις ανάγκ...

H Ζέτα Μακρυπούλια και η Έλενα Παπαρίζου ντύθηκαν sexy δεσμοφύλακες σε γυναικείες φυλακές και πρωταγωνίστησαν σε video clip για τις ανάγκες των μαθημάτων στη σχολή του γνωστού μακιγιέρ, Γιάννη Μαρκετάκη.
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της σχολής του Γιάννη Μαρκετάκη είχαν ως θέμα της εργασίας τους να γυρίσουν ένα video clip σε πραγματικές συνθήκες.

Τα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο νεοκλασικό κτίριο, όπου στεγάζεται η σχολή του Γιάννη Μαρκετάκη, ενώ τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Γιώργος Γκάβαλος.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ο συνεργάτης και καλός μου φίλος άνοιξε μια σοβαρή σχολή για όσους θέλουν να μάθουν αυτή τη δουλειά. Τέτοιες εποχές είναι σημαντικό να στηρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.
Πηγή: OK!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση