GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον λήστεψαν και τον τραυμάτισαν...

Ληστεία σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στη Γαστούνη, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ λίγο έξω από το σπίτι του και ...

Ληστεία σημειώθηκε αργά χθες βράδυ στη Γαστούνη, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ λίγο έξω από το σπίτι του και του άρπαξαν την είσπραξη πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό και ύστερα διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, oι δράστες (πιθανότατα δύο ή και περισσότεροι) είχαν στήσει ενέδρα στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου κοντά στο σπίτι του, προκειμένου να του αποσπάσουν την είσπραξη.
Αφού πυροβόλησαν στον αέρα για να τον φοβίσουν, στη συνέχεια τον χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι και στο χέρι τραυματίζοντάς τον, άρπαξαν τα χρήματα και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Ηδη έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση