GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κομφούζιο στην ΔΟΥ Κηφισιάς

Aπίστευτη είναι καθημερινά η ταλαιπωρία πολιτών σε εφορίες όλης της χώρας. Όπως στην Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, που άνοιξε μετά την ολιγοήμερη δια...

Aπίστευτη είναι καθημερινά η ταλαιπωρία πολιτών σε εφορίες όλης της χώρας.
Όπως στην Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, που άνοιξε μετά την ολιγοήμερη διακοπή εργασιών λόγω της συγχώνευσης με εκείνη του Αγίου Στεφάνου. Κομφούζιο, με ατέλειωτες ουρές φορολογουμένων που σπεύδουν να πληρώσουν χαράτσια και υποχρεώσεις, να ρυθμίσουν οφειλές, να πάρουν βεβαιώσεις, την ίδια στιγμή που όλοι αισθάνονται την πίεση της κρίσης στο πετσί τους. Άλλος άνεργος που του ήρθε το “χαράτσι”, άλλος βλέπει την επιχείρησή του να αργοπεθαίνει... Οι πιο τυχεροί είναι εκείνοι που ακόμη έχουν δουλειά, έστω κι αν οι αμοιβές έχουν περικοπεί σημαντικά.
Στην πρέσα και οι υπάλληλοι, που αισθάνονται και αυτοί αδικημένοι: Τους περιέκοψαν τις αμοιβές, ενώ “φορτώνουν” στον καθένα από αυτούς αδιακρίτως όλες τις αμαρτίες του δημόσιου τομέα.
Ένας πολίτης βάζει τις φωνές, γιατί περίμενε περίπου... 80ηκοστός στη σειρά όταν είδε ένα γκισέ που δεν εξυπηρετούσε. Κραυγές, κατηγορίες, εκνευρισμοί, “κάνω άλλη δουλειά” να λέει η υπάλληλος, “να φέρουμε την αστυνομία”, φωνάζει μια άλλη, “δεν μπορούμε να δουλεύουμε υπό αυτές τις συνθήκες, σε εμάς πέφτει όλη πίεση, κι εμείς απλοί εργαζόμενοι είμαστε”. “Εμείς θα φέρουμε τον εισαγγελέα” φωνάζει μια κυρία που περίμενε και αυτή στη σειρά.
“Έχω χάσει ήδη δύο μεροκάματα”, φωνάζει κάποιος, “εγώ θα χάσω τη δουλειά μου αν αργήσω κι άλλο” ξεσπάει κάποιος άλλος.
Στα “παρασκήνια” όσοι δεν εξυπηρετούν, διασταυρώνουν, εντοπίζουν και ετοιμάζουν ειδοποιητήρια και κατασχέσεις. “Μα δεν ετοιμάζεται ρύθμιση για τις οφειλές; Γιατί προχωράτε κατασχέσεις” ρωτάει ένας κύριος την υπάλληλο.
“Εμείς ακούσαμε τον κ. Στουρνάρα που είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει νέα ρύθμιση” απαντάει η υπάλληλος. “Αλλά κι εμείς τι να κάνουμε; Σας καταλαβαίνουμε, αλλά αυτές τις εντολές έχουμε” .
Μύλος. Το αποκορύφωμα: Έξω από τη ΔΟΥ, έχει γίνει το αδιαχώρητο από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, διότι λόγω της συγχώνευσης αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των φορολογουμένων που πρέπει να εξυπηρετηθούν.
Επί του έργου, λοιπόν, η τροχαία, να αφαιρεί πινακίδες από τα παρκαρισμένα οχήματα. “Μα τι κάνετε; Πάω να πληρώσω, για να πληρωθεί ο μισθός σας. Πού να παρκάρω;” ξεσπάει ένας πολίτης. Λεπτομέρεια: Η ΔΟΥ δεν διαθέτει πάρκινγκ, στη λεωφόρο υπάρχει απαγορευτικό και υπάρχει ένα ιδιωτικό πάρκινγκ από πίσω. “Νομίζετε ότι θέλω να σας γράψω;” απαντά ο αστυνομικός. “Αυτές τις εντολές έχουμε” λέει κι αυτός.
Πηγή:newmoney.gr

1 σχόλιο

  1. Μόνο Ελληνες στο γένος στις στρατιωτικές σχολές ζητούν 85 βουλευτές της ΝΔ !

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ; ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ; ΟΥΑΙ, ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ 25%, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση