GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως ο Μιχάλης Χριστοφοράκος κράτησε το στόμα του κλειστό!

Σε αντίθεση με πολλά άλλα στελέχη της πολυεθνικής  Siemens που κελάηδησαν στις αρχές-κυρίως γερμανικές-ο Μιχ. Χριστοφοράκος, σε αντίθεση ...

Σε αντίθεση με πολλά άλλα στελέχη της πολυεθνικής  Siemens που κελάηδησαν στις αρχές-κυρίως γερμανικές-ο Μιχ. Χριστοφοράκος, σε αντίθεση με ότι πιστεύαμε ακόμη κι εμείς, κράτησε το στόμα του κλειστό.
"Ο Χριστοφοράκος δεν θα πρόδιδε την Ελλάδα...", λένε από το περιβάλλον του.
Πιο "ομιλητική" από τον ίδιο τον Χριστοφοράκο ήταν η περίφημη τηλεφωνική ατζέντα της γραμματέως του Κατερίνας Τσακάλου από την οποία παρήλασαν τα τηλέφωνα όλης σχεδόν της επιχειρηματικής και πολιτικής ζωής του τόπου, χωρίς αυτό να είναι κάτι μεμπτό από μόνο του.
kourdistoportocali.com

1 σχόλιο

  1. Ο ανθρωπος εκτελουσε εντεταλμενη υπηρεσια για λογαριασμο ξενων συμφεροντων. Οι δικοι μας τι εκαναν για να το αποτρεψουν ειναι το μεγαλο ερωτημα. Η απαντηση ειναι απλη. Τον διευκολυναν για να κερδισουν και αυτοι εις βαρος του ελληνα φορολογουμενου που τους τα χαρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση