GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Ανάγκη δημιουργίας Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου

Την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου Εθνικού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, «που θα διώξει τους δανειστές, θα σταματήσει τις πολιτι...

Την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου Εθνικού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, «που θα διώξει τους δανειστές, θα σταματήσει τις πολιτικές της βαριάς φορολόγησης, που αυξάνουν την ύφεση και θα ξαναβάλει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης», τόνισε κατά την ομιλία του στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ο Πάνος Καμμένος.
Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» επισκέφθηκε την πόλη και ενημερώθηκε για μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. Επίσης, παραβρέθηκε σε συνέλευση φοιτητών του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου, όπου είχε εκτεταμένο διάλογο μαζί τους για τα θέματα της Παιδείας και για την απομάκρυνση των τμημάτων του ιδρύματος από την πόλη, απομάκρυνση για την οποία εκδήλωσε την κάθετη αντίθεσή του.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στην κυβέρνηση μίλησε «για συμμαχία του μαύρου μετώπου» και σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής, σημείωσε πως «το Λασίθι είναι ένας νομός απομονωμένος, που κάποτε ο ινστρούκτορας του κ. Στουρνάρα, ο Κ. Σημίτης τον είχε αποκαλέσει ‘στου διαόλου τη μάνα’. Δεν είναι, όμως, οι εσχατιές της Ελλάδος στου "διαόλου τη μάνα", είναι οι περιοχές εκείνες οι οποίες μπορούν να φέρουν την ανάπτυξη, μπορούν να διασφαλίσουν το αύριο, είπε και σημείωσε ότι πρόκειται για έναν τουριστικό νομό, έναν νομό με πρωτογενή παραγωγή, που αυτήν τη στιγμή δέχεται την επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων".
Παράλληλα αναφέρθηκε στο κλείσιμο των νοσοκομείων στην Ιεράπετρα και τη Σητεία και στη μεταφορά τμημάτων των ΤΕΙ, λέγοντας ότι «η δυνατότητα παροχής ζωής κατά τους χειμερινούς μήνες συνεχώς μειώνεται».
Ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στην «τεράστια επίθεση», που δέχονται οι εργαζόμενοι και αναφορικά με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, οι οποίοι «κρατούν τον τουρισμό και υπηρετούν τον ‘Ξένιο Δία’», σημείωσε ότι με απόφαση της τρόικας, που εκτελεί η κυβέρνηση, θα αποκοπούν από τη δυνατότητα να λαμβάνουν τον χειμώνα το επίδομα ανεργίας, την ίδια στιγμή, κατά την οποία δουλεμπορικά γραφεία από τα Βαλκάνια, εγκαθίστανται για να φέρουν εργαζόμενους των 200 ευρώ.
Επίσης έκανε λόγο για «χαμηλόβαθμους και υψηλόβαθμους υπαλλήλους της τρόικας, που λειτουργούν, όπως ακριβώς η Γκεστάπο την εποχή της Γερμανικής Κατοχής», υποστηρίζοντας ότι «αυτό που επιδιώκουν να κάνουν σήμερα είναι να εξαθλιώσουν τον Έλληνα εργαζόμενο, να δημιουργούν περισσότερους ανέργους, να κλείνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να επιτύχουν αυτό που εκείνοι περιγράφουν στις εκθέσεις τους, δηλαδή την εσωτερική υποτίμηση, αυτό που υπέγραψαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, «η λύση είναι μία, η δημιουργία ενός μεγάλου Εθνικού Απελευθερωτικού Δημοκρατικού Μετώπου, που θα διώξει τους δανειστές, θα σταματήσει τις πολιτικές της βαριάς φορολόγησης που αυξάνουν την ύφεση και θα ξαναβάλει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης».



3 σχόλια

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοινωνία ψεύτρα..
    Τρεις και ο κούκος...στους δολαριάκηδες.

    Στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Κρήτης των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" με θέμα «Πλουτοπαραγωγικές πηγές-ΑΟΖ». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των Α,Ε κ. Πάνος Καμμένος.
    Έσπευσαν τα στελέχη και οι οπαδοί από ΟΛΗ την Κρήτη στο ...δωμάτιο που χορήγησε ο δήμος Ηρακλείου.

    Ήταν δε τόσο μεγάλη η ...κοσμοσυρροή που όπως βλέπετε και μόνοι, ήταν......ΤΡΙΣ
    &
    το ΚΑηΜΜΕΝΟ Α Ρ Χ Ι Δ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 Φεβ 2013 - 8:18:00 μ.μ.

    Σωστός, σύντροφε της Χ.Α.
    Καμία αντιμνημονιακή ψήφος στο Σύριζα και στον Καμμένο, όλοι Χ.Α για να βγει πρώτο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση