GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευχή του Χριστόφια στον Αναστασιάδη

Η ευχή του Χριστόφια στον Αναστασιάδη Μια «λιγότερο καυτή καρέκλα», ήταν η ευχή που έδωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας στον Νίκο Αναστασιάδη. ...

Η ευχή του Χριστόφια στον Αναστασιάδη

Μια «λιγότερο καυτή καρέκλα», ήταν η ευχή που έδωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας στον Νίκο Αναστασιάδη. «Να γίνει λιγότερο καυτή, αν είναι δυνατόν να γίνει. . . δροσερή», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι ευχήθηκε και στην πρώτη κυρία, 'Αντρη Αναστασιάδη, «υπομονή».
Παράλληλα, από αυριο ο κ. Χριστόφιας επιστρέφει σε έναν γνώριμο χώρο καθώς δήλωσε ότι οι δημοσιογράφοι θα τον βρίσκουν στο κόμμα του, το ΑΚΕΛ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον κ. Χριστόφια, ο οποίος διετέλεσε γ.γ. του ΑΚΕΛ από το 1988 μέχρι το 2008, θα απονεμηθεί ο τίτλος του επιτίμου γενικού γραμματέα του κόμματος.
Σε ερώτηση για το μήνυμά του προς τον λαό, ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι «ο κυπριακός λαός έχει την απόλυτη αγάπη μου και τον σεβασμό μου. Έχει κάνει τις επιλογές του, είναι κυρίαρχος. «Από εκεί και πέρα η ιστορία θα μιλήσει για όλους μας», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ αν μετά τις πρόσφατες επικρίσεις σε βάρος του διότι δεν «ζήτησε συγνώμη» για την έκρηξη στο Μαρί, προτίθεται να το πράξει τώρα, ο κ. Χριστόφιας απάντησε με ένταση. «Δεν είναι η ώρα τώρα να επαναφέρετε αυτά τα ζητήματα», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι έλλειψη σεβασμού από ένα φίλο δημοσιογράφο».
Στη συζήτηση που είχαν στο προεδρικό γραφείο πριν αποχωρήσουν οι τηλεοπτικές κάμερες ο κ . Χριστόφιας είπε στον κ. Αναστασιάδη ότι μερίμνησε ώστε τα πρακτικά του Εθνικού Συμβουλίου και του υπουργικού Συμβουλίου από την εποχή του Μακάριου μέχρι και σήμερα να είναι έτοιμα και να τα παραλάβει ο νέος πρόεδρος. Επίσης, ανέφερε ότι στην διάθεση του νέου προέδρου είναι πλέον έγγραφα από τις συνομιλίες του με τον τέως ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Κόμματα: ΑΚΕΛ Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση