GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκτόνησε στρατιώτης στον Έβρο την ώρα της σκοπιάς

Σοκαρισμένοι είναι οι φαντάροι στον Έβρο από την...


Σοκαρισμένοι είναι οι φαντάροι στον Έβρο από την... αυτοκτονία ενός νεαρού που υπηρετούσε στο 618 ΤΠΖ.
Συμφωνα με το koolnews.gr,ο φαντάρος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στις 3.00 το πρωί, ενώ εκτελούσε εκείνη την ώρα καθήκοντα σκοπού και αυτοπυροβολήθηκε. Το ΓΕΣ έχει διατάξει έρευνα για το συμβάν.

1 σχόλιο

  1. Πραγματικά εκπλήσσομαι τον 21ο αιώνα να είναι υποχρεωτική η στρατιωτική θητεία αντί να είναι εθελοντική, δηλαδή όποιος θέλει να πηγαίνει και όποιος δεν θέλει γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό το ώριμο είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, γιατί να τον στέλνουν στο στρατό και να έχουμε αυτοκτονίες είτε ψυχικά τραύματα για όλη τους τη ζωή.
    Θα αντιλέγουν μερικοί μα είναι υποχρέωση προς την πατρίδα και μάλιστα όταν υπάρχει εξωτερικός κίνδυνος θα απαντούσα ότι ίσως λόγω εξωτερικών κινδύνων πρέπει να υπάρχει ΣΤΡΑΤΟΣ θα συμφωνούσα και γιαυτό θα θέσπιζα δίαφορα κίνητρα ώστε όσοι θέλουν να πηγαίνουν ώστε να εκμεταλευτούν τα κίνητρα.
    Αναφέρω μερικά κίνητρα, ίσως οι αρμόδιοι σκεφτούν και άλλα,
    1. Για να προσληφτει ή να έχει δικαιώμα φοίτησης στις αστυνομικές σχολές, στην πυροσβεστική να πρέπει να έχουν πρώτα υπηρετήσει για 4 χρόνια στο στρατό και μάλιστα σε ειδικές δυνάμεις.
    2. Οι εισαγόμενοι στις σχολές Αξιωματικών ( δηλαδή Ευελπίδων, Ναυτικού, Αεροπορίας) νά έχουν υπηρετήσει πρώτα στο στρατό για 4 χρόνια και όχι όπως συμβαίνει τώρα που δεν πάνε στο Στρατό και τα χρόνια της σχολής μετράνε και σαν χρόνια υπηρεσίας....
    3.Οι Δημόσιοι υπάλληλοι που προσλαμβάνονται να έχουν κάποια μοριοδότηση σε σχέση με αυτούς που δεν πήγαν.
    4. Οι Υποψήφιοι στις Σχολές Ναυτικών,Καπεταναίων, Μηαχανικών να είναι υποχρεωτική για 4 χρόνια η θητεία τους στο Πολεμικό Ναυτικό μετά την φοίτηση τους στη σχολή ώστε να ολοκληρωθούν οι σπουδές τους και έτσι να παίρνουν το δίπλωμάτους.
    5. Η λήψη επαγγελματικού Διπλώματος οδήγης Φορτηγού, Νταλίκας, Μπουλντόζας να είναι υποχρεωτική η εκμάθηση για 1 χρόνο η οδήγηση τανκς στο στρατό.

    Αυτά είναι μερικά που μπορώ για την ώρα να σκεφτώ, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα κίνητρα για να πάει κάποιος στο Στρατό.

    Ελπίζω κάποιος αρμόδιος του Υπουργού Παναγιωτόπουλου να διαβάζει το BLOG σας και να σκεφτεί να απελευθερώσει ανθρώπους που δεν μπορούν να υποφέρουν την Στρατιωτική ζωή έστω και για 9 μήνες και δεν θέλουν να φύγουν απο την Ελλάδα και θέλουν να προσφέρουν στη χώρα που την αγαπούν αλλά έχουν διαφορετική ψυχοπνευματική θεώρηση της ζωής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση