GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία κυβέρνησης-Βρυξελλών για απολύσεις

Επικοινωνία κυβέρνησης-Βρυξελλών για απολύσεις Η κυβέρνηση ξορκίζει σε όλους τους τόνους το θέμα των απολύσεων, σύμφωνα με το MEGA και ...

Επικοινωνία κυβέρνησης-Βρυξελλών για απολύσεις

Η κυβέρνηση ξορκίζει σε όλους τους τόνους το θέμα των απολύσεων, σύμφωνα με το MEGA και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ξεκινήσει αυτή την ώρα παραμονές της άφιξης της τρόικας νέος γύρος συζήτησης για το αν θα πρέπει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι που θα βγουν σε κινητικότητα.
Γι’ αυτό σήμανε κόκκινος συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου μόλις έγινε γνωστό ότι κοινοτικός αξιωματούχος ανοίγει πάλι τη συζήτηση για απολύσεις.
Σύμφωνα με το MEGA, ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου επικοινώνησε με τον κοινοτικό αξιωματούχο και, όπως ενημερώνει το Μέγαρο Μαξίμου, πήρε τη διαβεβαίωση ότι έγινε μία ενημέρωση και ότι δεν μίλησε για απολύσεις.
«Δεν ζήτησα απολύσεις» φέρεται να είπε συγκεκριμένα ο κοινοτικός αξιωματούχος στο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση