GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εσείς οι Ιταλοί δεν είστε Ελλάδα"

«Εσείς οι Ιταλοί δεν είστε Ελλάδα» δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica, ο αρμόδιος του γερμανικού κυβερνώντoς κόμματος για την εξ...

«Εσείς οι Ιταλοί δεν είστε Ελλάδα» δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica, ο αρμόδιος του γερμανικού κυβερνώντoς κόμματος για την εξωτερική πολιτική Φίλιπ Μίσφελντερ, απευθύνοντας έκκληση «στο αίσθημα ευθύνης όλων των πολιτικών δυνάμεων της Ιταλίας».
«Δεν είστε Ελλάδα, είστε μέλος της G8 και μέλος-κλειδί της νομισματικής ένωσης. Η Ευρωζώνη δεν μπορεί να επιτρέψει ένα σενάριο ανάλογο με το ελληνικό, με τη διεξαγωγή νέων εκλογών. Κάτι τέτοιο θα άνοιγε παράθυρο στην υπερβολική αστάθεια» τόνισε ο Μίσφελντερ στην ιταλική εφημερίδα.

1 σχόλιο

  1. TΙ ΛΕΣ ΞΕΠΛΥΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΝΤΑΞΑΤΕ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΩΝ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση