GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόουλμαν: Τρελές…αποφάσεις στην Ελλάδα

Οι αποκαλύψεις μεγαλύτερου δικτύου, που προσπαθούσε να «στήσει» ποδοσφαιρικούς αγώνες. από την Europol έχει κάνει πολλούς να μιλούν. Με τ...

Οι αποκαλύψεις μεγαλύτερου δικτύου, που προσπαθούσε να «στήσει» ποδοσφαιρικούς αγώνες. από την Europol έχει κάνει πολλούς να μιλούν. Με την συγκεκριμένη υπόθεση να παίρνει διαστάσεις, και τον Κρις Κόουλμαν, πρώην τεχνικό της Λάρισας, να μιλά και για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, υπογράμμισε πως κυρίως στην Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα, χώρες που έχει δουλέψει στο παρελθόν, έβλεπε παίκτες να συμπεριφέρονται περίεργα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και διαιτητές να παίρνουν «τρελές» αποφάσεις!
Ο πρώην τεχνικός των «βυσσινί» μίλησε μάλιστα στο «BBC», στον απόηχο των αποκαλύψεων που γίνονται. «Παίκτες έκαναν τρελά πράγματα και διαιτητές έπαιρναν ανεξήγητες αποφάσεις. Φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι ότι κάτι δεν πάει καλά μέσα στο γήπεδο, την ώρα που τα βλέπεις. Αλλά πώς να το αποδείξεις; Είναι απίστευτα εκνευριστικό όταν το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Κανείς δεν μιλάει για αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Κόουλμαν και συμπλήρωσε: «Αντίθετα, όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν έχω αντικρίσει ποτέ κάτι αντίστοιχο. Ούτε ύποπτες κινήσεις, ούτε σφυρίγματα χωρίς εξήγηση. Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Πιστεύω ότι στη Μεγάλη Βρετανία τα πάντα είναι ειλικρινή και η συγκεκριμένη δουλειά αντιμετωπίζεται επαγγελματικά στον απόλυτο βαθμό».
Να αναφέρουμε πως ο Κρις Κόουλμαν έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Σαραγόσα στην Ισπανία (2007-2008), εκτός από τη Λάρισα στην Ελλάδα (2010-2011)!
Πηγή: pamesports.gr

1 σχόλιο

  1. Τα τελευταία 15 πρωταθλήματα τάστησε ο Παναθηναϊκός με τη βοήθεια της επάρατης δεξιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση