GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαρακώματα βουλευτών που θα συγκλίνουν με τη κοινωνία κάποτε, στον κυριακάτικο Τύπο ...

Από το   greekmme. blogspot.gr . @ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου με άρωμα πολιτικού μίγματος που θυμίζει ποιοι κυβερν...

Από το  greekmme. blogspot.gr.

@ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου Τύπου με άρωμα πολιτικού μίγματος που θυμίζει ποιοι κυβερνούν πραγματικά την χώρα όπως αποτυπώνει το www.greekkme.gr σε αυτή την περιήγηση της καθημερινότητας...
H 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' τονίζει αρχικά ότι "Κίνημα για τους φόρους στα ακίνητα (που μας γονατίζουν)- Επανάσταση στην Ν.Δ.-Οι καταχθόνιες πολιτικές σκοπιμότητες του τεχνοκράτη υπουργού Οικονομικών που επιδεινώνουν το πρόγραμμα ακραίας λιτότητας" που ζει καθημερινά ο Έλληνας. Στο ίδιο μήκος κύματος και το ΄ΒΗΜΑ της Κυριακής' που προσθέτει ότι "Ποιοι και γιατί καρφώνουν τον Γιάννη Στουρνάρα-Ο πόλεμος των φόρων-Ανατροπές για ακίνητα, επιχειρήσεις και ποινές- Ηλεκτρονικό δίχτυ για πλούτο και πόθεν έσχες-Οικονομική Αστυνομία κατά μαύρης εργασίας".
@Το 'ΕΘΝΟΣ' αποκαλύπτει αυτή την φορά ότι "Αλήθειες και ψέμματα για το ξαφνικό αντάρτικο των βουλευτών-Στα χαρακώματα το κόμμα της συντήρησης-Πυροβολούν πισώπλατα τον Στουρνάρα και ποιοι δεν θέλουν την ιδιωτικοποιηση της ΔΕΠΑ και τους Ρώσους". Η Έλευθεροτυπία΄ με ένα πρωτότυπο τίτλο επιμένει ότι "Η εφημερίδα ανοίγει διάλογο με την κοινωνία-Αλλάζουμε το Σύνταγμα για να αλλάξει και η χώρα-Οι μεγάλες αλλαγές στον Συνταγματικό χάρτη".
@Η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' προσθέτει ότι "Στουρνάρας που λέει τώρα ότι η ανάπτυξη -άραγε σε τι- θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο-Τι λέει για τις περιόδους της Κυβέρνησης Παπανδρέου Γεωργίου και Κώστα Καραμανλή"....Ο 'ΤΥΠΟΣ της Κυριακής' συμπληρώνει ότι "Οδηγός επιβίωσης για τους ιδιοκτήτες ακινήτων-Άνω κάτω οι φόροι με τις νέες αντικειμενικές-Οι γαλάζιες κόντρες του Στουρνάρα και το παρασκήνιο στο υπουργείο Οικονομικών- Η Εξίσωση αντικειμενικών αξιών με τις εμπορικές τιμές αλλάζει το σκηνικό για τον ενιαίο φόρο".
@Το ΄'Πρώτο ΘΕΜΑ' επισημαίνει ότι "Ενώ ο λαός λιώνει από την κρίση-Φαύλοι πολιτικοί μέχρι το τέλος-Διορίζουν ιδιαιτέρα μητρός Παπανδρέου-Και πληρώνουμε δημόσια υπάλληλο για γραμματέα του Άκη μέχρι που μπήκε φυλακή με αποσπάσεις και περίεργες ενέργειες". Το 'ΠΑΡΟΝ της κυριακής' καταγράφει ότι "Το είπαν στον Τσίπρα οι Αμερικάνοι στην συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμέντ-Απειλεί με πόλεμο η Τουρκία αν κάνουμε έρευνες -που δικαιούμαστε- στο Αιγαίο-Το αποκάλυψε σε κλειστή σύσκεψη κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ"..Το 'ΑΡΘΡΟ' καταλήγει ότι "Το τέλος της συντεχνιακής ασυδοσίας, απαραίτητη προυπόθεση για επενδύσεις και ανάπτυξη-Ανάκαμψη μέσω νομιμότητας-Συντονισμένες ενέργειες Μαξίμου και Δένδια αποκαθιστούν σταδιακά την νομιμότητα παντού".
@Με τίτλο: "Ας λένε ο,τι θέλουν. Εγώ επιμένω!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews και αναφέρεται στην οργή Στουρνάρα κατά των επικριτών του. Ο υπουργός Οικονομικών με δήλωσή του στην εφημερίδα επισημαίνει: "ακολουθώ την πολιτική που έχει συμφωνήσει η χώρα με τις υπογραφές του κ.Σαμαρά, του κ.Προβόπουλου και τη συναίνεση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, o "τσάρος" της οικονομίας λέει με νόημα στους συνεργάτες του "ξέρω και εγώ...γαλλικά" αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από βουλευτές της ΝΔ". Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Ο...θείος από το Κατάρ!". Στο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Ο Εμίρης από το Κατάρ τείνει να αντικαταστήσει στη σύγχρονη ελληνική προσωπικότητα τον... θείο από την Αμερική της δεκαετίας του ʼ60, που τόση έμπνευση έδωσε στον ελληνικό κινηματογράφο της εποχής"

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση