GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μόνο παιχνίδι αγορών που σε βγάζει κερδισμένο...

Δύο νέοι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές πιο διασκεδαστικές αλλά κ...

Δύο νέοι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζουν ότι βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές πιο διασκεδαστικές αλλά και πιο συμφέρουσες. Το παιδί τους, το dealingers.com αλλάζει όσα ξέραμε για τις αγορές προϊόντων μέσω internet μέσω ενός πολύ απλού "παιχνιδιού"!
1ο βήμα γίνεσαι μέλος, αγοράζεις credits και διαλέγεις το προϊόν που σε ενδιαφέρει.
2ο βήμα, κάνεις click για να μάθεις την τιμή που έχει το προϊον που σου θέλεις.
3ο βήμα, σου αρέσει η τιμή; Το αγοράζεις άμεσα. Αν δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να περιμένεις αφού η τιμή μειώνεται συνέχεια με κάθε click από χιλιάδες χρήστες!
Με απλά λόγια, το dealingers.com είναι μια αντίστροφη δημοπρασία με χιλιάδες χρήστες, στην οποία η τιμή αντί να αυξάνεται, μειώνεται. Κι έτσι, επιτυγχάνεται η πώληση προϊόντων πάντα μα πάντα φθηνότερα!
Μπείτε στο dealingers.com και ανακαλύψτε μόνοι σας το παιχνίδι και βγείτε κερδισμένοι από εκπτώσεις που φτάνουν το 60% στα καλύτερα προϊόντα.
Πηγή: dealingers.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση