GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "καρφί" της Γεννηματά

Φαίνεται ότι έχει ανάψει φωτιές στους κυβερνητικούς εταίρους η απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Ραγκούση και ο νέος νόμος για την ιθαγένεια πο...

Φαίνεται ότι έχει ανάψει φωτιές στους κυβερνητικούς εταίρους η απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Ραγκούση και ο νέος νόμος για την ιθαγένεια που βρίσκεται στα "σκαριά. Στο "κάδρο" της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά μπήκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, στον οποίο υπενθυμίζει ότι "δεν υλοποιεί το πρόγραμμα της Ν.Δ. αλλά το πρόγραμμα της Κυβέρνησης συνεργασίας".
"Στην τελευταία σύσκεψη των τριών αρχηγών συμφωνήθηκε να υπάρξει προσεκτική προετοιμασία των νομοθετικών παρεμβάσεων πού θα κριθούν απολύτως αναγκαίες από τα τρία κόμματα που συγκροτούν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Δημόσιες δηλώσεις πριν ολοκληρωθεί η επεξεργασία αυτή δεν βοηθούν", γράφει η κυρία Γεννηματά στη σελίδα της στο Facebook.
"Επίσης, όπως τόνισε ο Πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ, η απόφαση του ΣτΕ μελετάται με προσοχή. Είναι όμως προφανές ότι το πρακτικό αποτέλεσμα στο οποίο οδηγεί η απόφαση είναι κάτι πολύ μικρότερο από την εντύπωση που είχε δημιουργηθεί επικοινωνιακά πριν τη δημοσίευση και καθαρογράφησή της και σίγουρα δεν χρειάζεται να θίγει και δεν θα θίγει τη λογική και το σύστημα κριτηρίων της ισχύουσας νομοθεσίας", τονίζει και προσθέτει με νόημα:
"Υπενθυμίζουμε στον κ. Αθανασίου ότι δεν υλοποιεί το πρόγραμμα της Ν.Δ. αλλά το πρόγραμμα της Κυβέρνησης συνεργασίας".
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση