GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Ψυχρός εκτελεστής ο Στουρνάρας...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώρ...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο της δεύτερης συνδιάσκεψης που πραγματοποιούν σήμερα (στη Λάρισα οι ΑΝΕΞ ΕΛ, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ήταν μία απίστευτη συγκυρία το γεγονός ότι η Προσυνεδριακή του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λάρισα, συνέπεσε με την έναρξη των κινητοποιήσεων των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
Πριν από 10 μέρες, από το βήμα της Βουλής, είχα επισημάνει ότι από τον Ιούλιο που ορκίστηκε η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, μέχρι σήμερα, δεν έχει φέρει στη Βουλή ούτε ένα νομοθέτημα που να αφορά δύο βαριές βιομηχανίες της χώρας: τη Γεωργία, την οποία έχει ισοπεδώσει η μνημονιακή πολιτική και τον Τουρισμό, που τον εκχωρούμε με… φιλότιμες προσπάθειες στους Τούρκους!!!
Ειδικότερα για τη γεωργία, είχα επίσης επισημάνει από το βήμα της Βουλής, ότι δεν μπορεί να αποτελέσει την πηγή για μια φθηνή διατροφική πλατφόρμα του Έλληνα, όταν ο σημερινός αγρότης δεν κάθεται στα καφενεία ζητώντας τις επιδοτήσεις, αλλά ζητάει να δουλέψει με φθηνό αγροτικό πετρέλαιο, με το δικαίωμα της επιστροφής του ΦΠΑ στο 11% και με το δικαίωμα του να μην μαχαιρώνεται από αλλεπάλληλους φόρους τους οποίους ο «ψυχρός εκτελεστής» Γιάννης Στουρνάρας έχει απλώσει και στα αγροτεμάχια.
Υπενθυμίζω ότι στην πρόσφατη συζήτηση για το φορολογικό-σφάχτη νομοσχέδιο, είχα κάνει 15 προτάσεις στο μνημονιακό οικονομικό επιτελείο της συγκυβέρνησης, ανάμεσα σε αυτές και εκείνες που αφορούσαν τους αγρότες και είχαν… ΟΛΕΣ απορριφθεί!!
Σήμερα, παρακολούθησα και χειροκρότησα τον πύρινο λόγο του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου ο οποίος υποσχέθηκε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για την Ελλάδα που αξίζει σε όλους τους Έλληνες, δίνοντας μάχη απέναντι σε όλο εκείνο το φθαρμένο σύστημα που μας έφερε σε αυτό τον εφιάλτη που ζούμε.
Παρακολούθησα και χειροκρότησα τις ομιλίες και των δύο συναδέλφων μου, του καινούριου αίματος μέσα στη Βουλή, της Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του Κώστα Γιοβανόπουλου. Και οι δύο μίλησαν μέσα από την καρδιά τους, χωρίς εκείνη την ξύλινη παλαιοκομματική γλώσσα που έχει απορρίψει ο ελληνικός λαός.
Είμαστε 18 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτές, οι τέσσερις έντιμοι βουλευτές Πάνος Καμμένος, Μαρία Κόλλια, Παναγιώτης Μελάς και Μίκα Ιατρίδη που είπαν στη Βουλή ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ και οι 14 καινούργιοι, που αγωνιζόμαστε προσυπογράφοντας τους απαράβατους όρους της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κινήματος, μαζί και με ΟΛΟΥΣ τους αντιμνημονιακούς Ελληνες, για να υπηρετήσουμε το όραμα του καινούργιου και απροσκύνητου πολιτικού φορέα της πατρίδας μας.
Συνεχίζουμε Συντονιστές, Στελέχη, εθελοντές, Πολιτευτές, απλά μέλη, γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του Κινήματος, μέλη άλλων Κινημάτων ή πολιτικών φορέων που δεν προσκύνησαν ούτε ένα Μνημόνιο, Βουλευτές, όλοι μαζί με τον Πάνο Καμμένο στο τιμόνι του σκάφους μας, δυναμικά την πορεία μας για το ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο με τις πιο ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες που γνώρισε η μεταπολιτευτική Ελλάδα».

1 σχόλιο

  1. Χαμός στη ΝΔ με Άδωνη, Στουρνάρα και Βρούτση ! Η οργή ξεχειλίζει σε βάρος όσων έφεραν τους ψηφοφόρους της ΝΔ και όλους τους Έλληνες σε αυτό το χάλι με τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, κατάργηση αφορολογήτου, κατάργηση τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, κατάργηση φοροαπαλλαγών και δώρων. Το σοκ είναι μεγάλο όταν έρχονται οι νέοι μισθοί και συντάξεις,με αναδρομικές κρατήσεις, ενώ υπάρχει ακόμα το χαράτσι στη ΔΕΗ, η λαίλαπα νέων φόρων στα ακίνητα και αγροτεμάχια. Θα ζήσουμε πρωτοφανείς στιγμές με τους οργισμένους Νεοδημοκράτες, Πασοκτζήδες και Δημαρίτες. Γερό χαστούκι αποτέλεσε η πορεία 20.000 Χρυσαυγιτών στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που η εν λόγω οργάνωση δεν μάζευε ούτε 500 άτομα. Δεκάδες χιλιάδες οργισμένοι Νεοδημοκράτες απειλούν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή ή ΑΝΕΛ εξαιτίας των μέτρων του Στουρνάρα και του Βρούτση ! Εδώ και τώρα αλλαγή, αφού έκανε λάθος το μνημόνιο, γιατί η Χ.Α θα φτάσει στο 20% με 25% ( μη βλέπετε που ο κόσμος δεν το λέει στις τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις )!

    Aπό το : Δημοτικό Σαφάρι

    Πριν λίγο στην κοπή πίτας ΝΟΔΕ Β’Πειραιώς στο Κερατσίνι αποδοκίμασαν τον Άδωνι Γεωργιάδη που ήταν επίσημος ομιλητής. Οι Νεοδημοκράτες που ήταν 70-75 άτομα δεν άντεξαν και άρχισαν τις γίουχες. Τελικά...
    με παρέμβαση των...
    ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε ενώ ο Άδωνις την έκανε με ελαφρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση