GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη (για κακούργημα) για τις προσλήψεις στην «Αττικό Μετρό» επί ΝΔ, το 2008-2009...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις αθρόες προσλήψεις στην «Αττικό Μετρό» την περίοδο ...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις αθρόες προσλήψεις στην «Αττικό Μετρό» την περίοδο 2008-2009 οι οποίες φέρονται ότι είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανίσει η εταιρεία για πρώτη φορά έλλειμμα πάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ.
Η δίωξη αφορά το αδίκημα της κακουργηματικής απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου και στρέφεται σε βάρος 10 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΜΕΛ Α.Ε. Η υπόθεση μάλιστα ανατέθηκε σε ανακριτή του Ν. 4022/2011 αρμόδιο για θέματα διαφθοράς κρατικών λειτουργών.
Η Εισαγγελία πάντως έθεσε στο αρχείο, ένα σκέλος της δικογραφίας που αφορούσε το χρονικό διάστημα από 31-3-2004 έως 2007, κρίνοντας πως δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία για να προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων.

2 σχόλια

  1. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ! ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΙΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ- ΑΡΟΓΤΕΡΑ- ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !

    ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, Η ΟΝΝΕΔ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ, Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΗΜΑΡ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΨΗΦΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΝΕΟΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΕΟΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ! ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ! ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΩΝ 3 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο σκούζει ο Αλεξάκης και οι Στρατουλο-Παπαδημουλο-Σκουρλέτηδες γιά ...ακροδεξιά καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, τόσο πιστεύω ότι ο Δένδιας βαδίζει σε αποτελεσματικές περπατησιές.

    Γιατί η επιτυχία και η απήχηση του "Νόμος και Τάξη" στην σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών, τους τρελλαίνει τους ροζ συντρόφους μιάς και τους χαλάει την ηδονική γιά αυτούς ανομία και αναμπουμπούλα.

    Είναι ζοχαδιασμένος ο Αλεξάκης γι' αυτό σκούζει.
    Δεν καρπώθηκε τίποτε δημοσκοπικά άπό τα ...δυτικά ταξίδια "δήλωσης νομιμοφροσύνης".
    Και όχι τίποτε άλλο, τζάμπα τα american steaks, τζάμπα τα
    cheese-cakes, τζάμπα και η αγιοποίηση του αμερικάνικου καπιταλισμού στις εκεί ομιλίες του.

    Και έχει και τον εσωτερικό αναβρασμό στις ...συνιστώσες του γιά τις εξετάσεις του στους "καπιταλιστές τοκογλύφους",
    τι ...ακόντιο ήταν αυτό που σου πέταξε η Σακοράφα Αλεξάκη ;;;;

    Είδατε πόσο εύκολα εξηγούνται όλα γιατί ο Αλεξάκης μεταμορφώθηκε αυτές τις μέρες σε ..εσωτερικού ;;

    ΣΥΡΙΖΑ: Κατήγγελλε τον Ρούμπιν την ώρα που τον συναντούσε κρυφά
    ο ...Τσίπρας.!

    Μυστική συνάντηση πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τον Αμερικανό υφυπουργό Έρικ Ρούμπιν. Η θέση μας είναι ότι καλώς έπραξε, χωρίς όμως να κατανοούμε το γιατί θα έπρεπε να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση