GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κατάθεση του Θεμελίου Λίθου Εκκλησίας στο έργο της Ραουάμπη

Την Τρίτην, 30ην Ιανουαρίου/ 11ην Φεβρουαρίου 2012, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπό το...

Την Τρίτην, 30ην Ιανουαρίου/ 11ην Φεβρουαρίου 2012, η Α.Θ.Μ. ο Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος, συνοδευόμενος υπό του Γέροντος Αρχιγραμματέως Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του Πατριαρχικού εν Βηθλεέμ Επιτρόπου Αρχιεπισκόπου Ιορδάνου κ. Θεοφυλάκτου, του εν Ραμάλλα ηγουμένου Αρχιμανδρίτου π. Γαλακτίωνος, του εν Μπιρζέτ ηγουμένου Αρχιμανδρίτου π. Φιλουμένου, του εν Φχες ηγουμένου Αρχιμανδρίτου π. Ιερωνύμου και του οικονόμου π. Ήσσα Μούσλεχ επεσκέφθη τον πλησίον της Ραμάλλας ανεγειρόμενον κτιριακόν συγκρότημα «Ραουάμπη» υπό του εκ Νεαπόλεως Παλαιστινίου κ. Μπασιάρη Ιλ Μάσρη.
Το κτιριακόν συγκρότημα τούτο είναι χωρητικότητος εξ χιλιάδων στρεμμάτων, περιέχει πολυκατοικίας δια κοιτοίκησιν οικογενειών, στέγασιν γραφείων, στέγασιν σχολείων, εργοταξίου και ποικίλων άλλων χρήσεων και δραστηριοτήτων.
Το έργον τούτο είναι πολύπλευρον και θα προσφέρη κατοικίαν και εργασίαν εις χιλιάδας Παλαιστινίους εκ Ραμάλλας και των περιχώρων αυτής.
Εις κατάλληλον χώρον του έργου/ project τούτου, ο Μακαριώτατος έθεσε τον θεμέλιον λίθον Εκκλησίας, η οποία θα ανεγερθή και θα χρησιμοποιηθή υπό των Ορθοδόξων μελών του Πατριαρχείου της πόλεως ταύτης και των ομόρων αυτής κωμών Ραμάλας, Μπιρζέτ, Τζίφνας κ. α.
Επί τη εκδηλώσει ταύτη κ. Μπασιάρη Ιλ Μάσρη παρέθεσε γεύμα εις την Πατριαρχικήν συνοδείαν.

1 σχόλιο

  1. "Σήμερα επιστρέφουμε την εξουσία στον λαό"
    "Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
    Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
    "Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θεάτρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
    "Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια".
    Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτυωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση