GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσαυγίτες την "έπεσαν" σε σύλλογο που μοίραζε τρόφιμα σε άπορους!

Με σύλλογο που μοίραζε δωρεάν τρόφιμα σε απόρους συγκρούστηκε ομάδα Χρυσαυγιτών στο Ναύπλιο, η οποία απαίτησε να σταματήσει η διαδικασία...

Με σύλλογο που μοίραζε δωρεάν τρόφιμα σε απόρους συγκρούστηκε ομάδα Χρυσαυγιτών στο Ναύπλιο, η οποία απαίτησε να σταματήσει η διαδικασία...
υποστηρίζοντας ότι μέρος των προϊόντων θα δινόταν σε αλλοδαπούς.
Η νέα προκλητική ενέργεια των Χρυσαυγιτών σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Σύλλογο Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου που συνηθίζει να μοιράζει δωρεάν τρόφιμα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Σύμφωνα με το paratiritis-news.com, η ομάδα απαίτησε να σταματήσει η διανομή τροφίμων, γιατί τους ενοχλούσε το γεγονός ότι πιθανότατα θα δινόταν φαγητό και σε αλλοδαπούς.
Τα μέλη της Πύλης Πολιτισμού εξηγούσαν πως για να πάρει κάποιος τρόφιμα υπάρχουν προϋποθέσεις, όπως το εάν έχει παιδί ή αν εμφανίζει χαμηλό εισόδημα στη φορολογική του δήλωση, όμως οι Χρυσαυγίτες δεν έκαναν πίσω και απαίτησαν να σταματήσει η διανομή ενώ ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα.
Όταν η κατάσταση πήγε να εκτραπεί, τα μέλη του κοινωνικού παντοπωλείου κάλεσαν την αστυνομία και με την έλευσή της τα πνεύματα ηρέμησαν και τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.
Μετά τα γεγονότα αυτά η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
"Μια κίνηση πολιτών που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων της δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να φοβηθεί αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων που ως σκοπό τους έχουν μόνο να προσελκύσουν την προσοχή.
Η Πύλη Πολιτισμού θα συνεχίσει το έργο της προάγοντας πολιτισμό στην εποχή της κρίσης που όλοι βιώνουμε.
Εχουμε τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό.
Η Πύλη Πολιτισμού είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε ιδιώτη έχει πραγματικά τη διάθεση να βοηθήσει και να στηρίξει το έργο μας ανιδιοτελώς".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση