GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέβασαν τον υπουργό από το αυτοκίνητο και το κατέσχεσαν

Κατέβασαν τον υπουργό από το αυτοκίνητο και το κατέσχεσαν  Δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών στην Λευκω...

Κατέβασαν τον υπουργό από το αυτοκίνητο και το κατέσχεσαν 

Δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών στην Λευκωσία, με σκοπό να εκτελέσουν δικαστικά διατάγματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Μόλις πριν λίγα λεπτά κατέβασαν τον υπουργό Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού από το υπουργικό αυτοκίνητο και προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος.
Στο υπουργείο έχουν συγκεντρωθεί και φορτηγά ώστε να φορτωθούν αυτοκίνητα, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός, με σκοπό να ακολουθήσει εκποίηση ώστε να πληρωθούν ιδιώτες στους οποίους το κράτος χρωστάει χρήματα από 30 απαλλοτριώσεις.
Ο γενικός Διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών δεν επέτρεψε στους επιδότες να προχωρήσουν στην κατάσχεση και κλήθηκε η αστυνομία για να βοηθήσει στην εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων.

Πηγή: enet.gr

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Για αυτό η Κύπρος θα βγει απ' την κρίση: Δικαστικοί κλητήρες κατέβασαν τον υπουργό από το όχημά του για να το κατάσχουν! (video)

    -Κατέβασαν τον Υπουργό κάτω από το αυτοκίνητο
    -Ο οδηγός του οχήματος του, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και στάθμευσε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του Υπουργείου
    -Προχωρούν κανονικά σε κατασχέσεις και στα υπόλοιπα Υπουργεία
    -Φωνάζουν οι κλητήρες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από κρατικούς λειτουργούς

    Χωρίς προηγούμενο είναι οι εξελίξεις στο θέμα της κατάσχεσης, κινητής και ακίνητης περιουσίας του κράτους, μετά από δικαστική απόφαση, που εξεδόθη πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα πρέπει να παραδώσει, καταρχάς, κρατικά αυτοκίνητα, υπολογιστές και άλλα περιουσιακά του στοιχεία, ώστε να αποζημιωθούν δικαιούχοι απαλλοτριώσεων ιδιωτικής γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση