GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια ταινία είδε χτες ο Γιάννης Μπουτάρης;

Για τους κινδύνους που κρύβει η τεχνολογία για τα μικρά παιδιά, αλλά και την εξοικείωσή τους με την τεχνολογία, μίλησε...

Για τους κινδύνους που κρύβει η τεχνολογία για τα μικρά παιδιά, αλλά και την εξοικείωσή τους με την τεχνολογία, μίλησε...στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Με αφορμή αυτή την κουβέντα, ο κ. Μποιυτάρης μίλησε στο σώμα για μια ταινία που είδε χτες και όπως είπε του άρεσε πολύ, παρότι είναι μεγάλη σε διάρκεια.Πρόκειται για την ταινία «Zero Dark Thirty», η οποία μπαίνει στα άδυτα της CIA, με αφορμή την εξόντωση του Μπιν Λάντεν.
Η ταινία πραγματεύεται την ανάμειξη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στην αποστολή εξουδετέρωσης του διαβόητου αρχηγού της ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης Αλ Κάιντα.
Επίσης, αναφερόμενος στη σχέση που έχουν τα παιδιά σήμερα με την τεχνολογία, σχολίασε: «Το εγγονι μου είναι δέκα χρονών και ξέρει να χειρίζεται το κινητό μου καλύτερα από μενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση