GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δάσκαλοι ζητούν συνάντηση με τους αρχηγούς

Οι δάσκαλοι ζητούν συνάντηση με τους αρχηγούς Επιστολή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του κοινοβουλίου έστειλε σήμερα η Διδασκαλ...

Οι δάσκαλοι ζητούν συνάντηση με τους αρχηγούς

Επιστολή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων του κοινοβουλίου έστειλε σήμερα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), ζητώντας να συναντηθούν μαζί τους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Στόχος των δασκάλων είναι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς «για την εκρηκτική κατάσταση στην εκπαίδευση που δημιουργεί το νέο πειθαρχικό δίκαιο και τα σχέδια του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση-χειραγώγηση».
Η επιστολή απευθύνεται σε όλα τα πολιτικά κόμματα της Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής. Οι δάσκαλοι ζητούν αυτή τη συνάντηση προκειμένου,. όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, να μάθουν και τις θέσεις του κάθε κόμματος για τις νέες διατάξεις του πειθαρχικού δικαίου των δημόσιων υπαλλήλων που, όπως προσθέτουν στην επιστολή τους, «δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και φόβου στους εκπαιδευτικούς καθώς και για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που γυρίζει την εκπαίδευση στις "αλήστου" μνήμης εποχές του "επιθεωρητισμού" και του «επιθεωρητή».


 
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση