GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθλήτρια απέκρυψε την εγκυμοσύνη της και πήγε στους Ολυμπιακούς για... παρέα στο σύζυγό της!

Αρκετούς μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Πορτογαλική Ολυμπιακή Επιτροπή, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποκλείσει διά ...

Αρκετούς μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Πορτογαλική Ολυμπιακή Επιτροπή, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποκλείσει διά βίου την Πορτογαλίδα γουίντ σέρφερ, Καρολίνα Μπόρχες, η οποία λίγο..πριν από την έναρξη των Αγώνων και ενώ βρισκόταν ήδη στο Λονδίνο ως μέλος της πορτογαλικής αποστολής, απέσυρε τη συμμετοχή της, επικαλούμενη προβλήματα υγείας, ενώ μερικές ημέρες αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν τριών μηνών έγκυος!
Ωστόσο, η Επιτροπή έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η 33άχρονη, "χρησιμοποίησε" την ιδιότητα της διεθνούς αθλήτριας γνωρίζοντας ότι ήταν έγκυος και ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί, μόνο και μόνο για να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της, Μαρκ Μένλντενμπλατ, ο οποίος έλαβε μέρος στους αγώνες ιστιοπλοΐας με την αμερικανική αποστολή.
"Το Πορτογαλικό Ινστιτούτο Νεολαίας και Άθλησης ενέκρινε την εισήγησή μας για διά βίου αποκλεισμό της αθλήτριας με τα χρώματα της Πορτογαλίας" ανέφερε ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Βιθέντε Μούρα, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Lusa.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μπόρχες είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ως Βραζιλιάνα, καθώς είναι γεννημένη στη χώρα της λατινικής Αμερικής και αργότερα, απέκτησε την πορτογαλική υπηκοότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση