GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδουν την εγκυμοσύνη της Ρίβα

Δεκατρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της, τα δημοσιεύματα δεν αφήνουν ήσυχη την οικογένεια της Ρίβα Στίνακαμπ, με αποτέλεσμα εκείνη να βγαί...

Δεκατρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της, τα δημοσιεύματα δεν αφήνουν ήσυχη την οικογένεια της Ρίβα Στίνακαμπ, με αποτέλεσμα εκείνη να βγαίνει και να διαψεύδει διαρκώς.
Η οικογένεια σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με την είδηση ότι η Ρίβα ήταν έγκυος και αυτή ίσως να ήταν η αιτία δολοφονίας της από τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, ότι ο Όσκαρ το έμαθε λίγες ώρες πριν τραβήξει τη σκανδάλη, γιατί δεν πείστηκε ότι το παιδί ήταν δικό του.
Ο θείος της Ρίβα διέψευσε την είδηση λέγοντας: " Αν η Ρίβα ήταν έγκυος, θα το ήξερε ο ιατροδικαστής. Η νεκροψία δεν έδειξε τίποτα τέτοιο. Ίσως είναι μια ακόμη πληροφορία, που διέρρευσε από την πλευρά του Όσκαρ, για να κερδίσει την συμπάθεια".
Ο ίδιος αποκαλύπτει, ότι αν ίσχυε αυτό, η μητέρα της, June, θα ήταν η πρώτη που θα το γνώριζε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση