GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» στις διαγραφές, «ναι» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Στο θέμα των διαγραφών, που άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή του ο Δ. Παπαδημούλης, στελέχη του κόμματος τα οποία μετέχουν στην Επιτροπή Κα...

Στο θέμα των διαγραφών, που άνοιξε στον ΣΥΡΙΖΑ με δήλωσή του ο Δ. Παπαδημούλης, στελέχη του κόμματος τα οποία μετέχουν στην Επιτροπή Καταστατικού δήλωναν, σε κατ’ ιδίαν συζήτηση, ότι δεν θα υπάρξει στο νέο καταστατικό πρόβλεψη για διαγραφές.
Τα εν λόγο στελέχη άφηναν ανοιχτό ένα παράθυρο με την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία θα αναλαμβάνει για τα περαιτέρω. Ωστόσο στο νέο καταστατικό, το οποίο θα είναι έτοιμο πριν από το ιδρυτικό συνέδριο, θα υπάρχει ειδική μνεία στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος τα οποία είναι υποχρεωμένα να υπηρετούν τις συλλογικές αποφάσεις.
Αν έχουν αντίθετη άποψη τότε, θα αναγράφεται ρητά, ότι μπορούν να την εκφέρουν αρκεί να δηλώσουν ότι πρόκειται για προσωπική τους άποψη. Ωστόσο, όπως έλεγε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος «οι εξελίξεις καμιά φορά επιβάλλουν και δυσάρεστες αποφάσεις.
Αν μέχρι το συνέδριο συνεχιστούν οι ακραίες δηλώσεις που εκθέτουν το κόμμα τότε δεν αποκλείεται να μπει στο τραπέζι το θέμα της διαγραφής κι ας είναι αντίθετο με την κουλτούρα της Αριστεράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση