GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουριές:Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ...

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση της, διαψεύδει δημοσιεύματα, «που κάνουν λόγο για τρομοκρατία πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αστυνομική β...

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση της, διαψεύδει δημοσιεύματα, «που κάνουν λόγο για τρομοκρατία πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αστυνομική βία κλπ στο πλαίσιο της έρευνας για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής.
«Τα αναφερόμενα σε δημοσιεύματα, εκπομπές και αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τα οποία προέρχονται από «προσωπικές μαρτυρίες» ή συνεντεύξεις, με ισχυρισμούς για «...κατατρομοκράτηση πολιτών, τυφλές προσαγωγές, αναίτιες κρατήσεις, παράνομη λήψη γενετικού υλικού, εξαφανίσεις-απαγωγές προσαχθέντων από τις Αστυνομικές Αρχές...», κλπ, στην περιοχή της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τονίζει αρχικά η αστυνομία και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας ότι:
«Οι έρευνες και οι προανακριτικές ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης από άγνωστους δράστες σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την 17-02-2013, γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας, με πιστή εφαρμογή των διατάξεων της ποινικής δικονομίας και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

1 σχόλιο

  1. _____________________________
    Όταν τα ορφανά του Τσαουσέσκου
    προανήγγελαν λιντσάρισμα και φυλακίσεις επενδυτών..!!

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του Δ.Στρατούλη για τις επενδύσεις και τον νέο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης.

    «Στην αγωνιώδη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για την προσέλκυση επενδύσεων εντάσσεται και η σημερινή δήλωση του βουλευτή Στρατούλη, ότι αυτοί που θα έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα είναι “διεθνή λαμόγια και κατσαπλιάδες”» ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

    «Τέτοια έλεγε και ο κ. Τσίπρας στους ξένους στα διάφορα ταξίδια του;» αναρωτήθηκε η ΝΔ και συνέχισε:

    «Τελικά, μπροστά στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που περιλαμβάνει επίσης φυλακίσεις, λιντσάρισμα επενδυτών και πρακτικές, όπως των στελεχών του στη Χαλκιδική, τα απολυταρχικά καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού θα φαντάζουν παράδεισος μπροστά στην ιδεολογία της παρέας του κ. Τσίπρα»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση