GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ.Α: Παραγωγική εργασία για όλους τους Έλληνες

Την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου της χώρας προς όφελος του ελληνικού λαού απαιτεί η Χρυσή Αυγή, καθώς επίσης και την άμεση έναρξη της...

Την εκμετάλλευση του εθνικού πλούτου της χώρας προς όφελος του ελληνικού λαού απαιτεί η Χρυσή Αυγή, καθώς επίσης και την άμεση έναρξη της διαδικασίας εξόρυξης των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων.
«Το μνημόνιο τσάκισε μισθούς και εργασιακά δικαιώματα και τώρα ο Σαμαράς μιλά για επενδύσεις, προς όφελος της ξένης και εγχώριας πλουτοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος του ελληνικού λαού. Παραγωγική εργασία για όλους τους Έλληνες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή, σχετικά με τις επενδύσεις.
Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση, που αφορά την εξόρυξη των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων, η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι: «την ώρα που ο Αβραμόπουλος κατέθετε ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ, οι τούρκοι είχαν ήδη παραχωρήσει άδειες έρευνας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και οι ναύτες τους έπιναν καφέ με θέα το Σούνιο». Όπως τονίζει η Χρυσή Αυγή, πάγια θέση της «είναι η άμεση έναρξη της διαδικασίας εξόρυξης των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων. Καταγγελία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ του τουρκικού casus belli και άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση