GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμη συνεδρίαση πανεπιστημιακών...

Άρχισε το 11ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου, σε μια κρίσιμη για την ανώτατη εκπαίδευση περίοδο, καθώς μόλι...

Άρχισε το 11ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καθηγητών Πανεπιστημίου, σε μια κρίσιμη για την ανώτατη εκπαίδευση περίοδο, καθώς μόλις πριν από λίγες ώρες ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο ακαδημαϊκό χάρτη, για να συνεχισθεί η διαβούλευση.
Στο συνέδριο που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, θα γίνει απολογισμός της διετίας που πέρασε, ενώ θα εκλεγεί και η νέα του ηγεσία.
Υπενθυμίζεται ότι το προεδρείο της ΠΟΣΔΕΠ συγκροτείται σήμερα από τους εκπροσώπους της ΚΙΠΑΝ (που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ) και κατέχουν 3 έδρες στην εκτελεστική γραμματεία της, της Αριστερής Μεταρρύθμισης (που πρόκειται στη ΔΗΜΑΡ) και κατέχει 2 έδρες και της Ανεξάρτητης Κίνησης Πανεπιστημιακών (ΑΣΚΕΥ) γιατρών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών που κατέχει επίσης δύο έδρες.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση