GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης: Δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός

«Δεν τίθεται θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού» επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην πρωινή εκπομπή του Mega. Δείτε το ...

«Δεν τίθεται θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού» επανέλαβε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Δείτε το βίντεο:


2 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
    ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλιθιε , βλακα του ιδ. τομέα δουλευε -αν εχεις ακομα δουλειά- εως τις 7 κ τις 8 κάθε μέρα για να ζει το κυφηναριο του ΔΤ που είναι με το μάτι στο ρολόι απο τις 12.. ενω εδω που εχουμε φτασει πια ακόμα την ίδια διαθεση εχουν για να εξυπηρετησουν. .(για να μην μιλησω για το γρηγοροσημο που καλα κρατει..)
    Αν δεν τους απολυσουν ολους τους κοπριτες και να προσλαβουν άτομα με ικανότητες κ διαθεση για δουλειά θα τρωμε ξυλο ολοι δια βιου...!!
    Αλλα βλέπεις τα λαμογια οι πολιτικοί μας τους έχουν με το μπαμπακι γιατί είναι τα κοληταρια τους οι σιγουροι ψηφοι..
    Εσυ βλακα και ηλιθιε του Ιδ. Τομεα μετα απο 20 χρόνια δουλειάς πηγαινε στα ευρ 586 για να μην χασει την δουλεια του κανένας φιλος μας του Δημοσιου.. βλακα , ανοητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση