GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Περιπολίες για τη λαθροϋλοτομία

Τρίκαλα: Περιπολίες για τη λαθροϋλοτομία Ειδικό πρόγραμμα περιπολιών, όλο το 24ωρο, για την πρόληψη και την καταστολή του φαινομένου των...

Τρίκαλα: Περιπολίες για τη λαθροϋλοτομία
Ειδικό πρόγραμμα περιπολιών, όλο το 24ωρο, για την πρόληψη και την καταστολή του φαινομένου των λαθροϋλοτομιών και της παράνομης μεταφοράς δασικών προϊόντων, βρίσκεται σε εξέλιξη στο νομό Τρικάλων.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δασών Τρικάλων Χρήστο Κουτσονάσιο, η Ειδική Γραμματεία Δασών και η Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας έχουν καταρτίσει Ειδικό Πρόγραμμα πρόληψης λαθροϋλοτομιών για το 2013, το οποίο υλοποιείται από τις δασικές υπηρεσίες του νομού Τρικάλων (Διεύθυνση Δασών, Δασαρχεία Τρικάλων και Καλαμπάκας).
Ο ίδιος υπενθυμίζει ότι όσοι εκ των κατοίκων των ορεινών περιοχών έχουν ανάγκη προμήθειας καυσόξυλων για ατομική χρήση στο τόπο κατοικίας των, παρέχεται η δυνατότητα κάλυψής τους με διάφορους τρόπους αρκεί, όπως συμπλήρωσε, να απευθύνονται στις κατά τόπους αρμόδιες Δασικές Αρχές του νομού Τρικάλων.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση