GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας...

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή ( antares-mdd.blogspot.gr ) ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4) : Διάγετε μια φάση εξαιρετικά κοινωνική, όπου στόχοι αρχίζου...


Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Διάγετε μια φάση εξαιρετικά κοινωνική, όπου στόχοι αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και γνωριμίες ή συμπτώσεις σιγοντάρουν τις επιθυμίες σας σε κάθε επίπεδο δράσης. Επωφεληθείτε τώρα κυρίως εφόσον γεννηθήκατε το Μάρτιο. Κινηθείτε διακριτικά και προετοιμάστε το έδαφος. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Φεβρουάριος ξεκινά με έννοιες περί τις υποχρεώσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο. Αρχίζετε ενδεχομένως να νιώθετε λίγο πιο χαλαρά βλέποντας τα κοινά που μπορεί να σας συνδέουν με τους απέναντί σας, τόσο στις φιλίες ή στις συνεργασίες, όσο και σε πολύ προσωπικό επίπεδο. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η διέλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο αποτελεί ένα πραγματικά χαρμόσυνο νέο, το οποίο αφορά γι αυτήν την εβδομάδα κυρίως εσάς του Μαΐου. Κυνηγήστε τα όνειρά σας και δεχθείτε ένα «δώρο» που σας επιφυλάσσει η εξέλιξη των ημερών, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στις 27/5. Ευνοημένοι ή προστατευμένοι κι εσείς του β’ δεκαημέρου, μπορείτε να προσπαθήσετε και να κινήσετε δυναμικά υποθέσεις επαγγελματικού περιεχομένου, σπουδές και θέματα που συνδέονται με το Εξωτερικό. Αποσυντονισμός, κούραση, εξασθένιση ή σύγχυση είναι στο πρόγραμμα παροδικά για εσάς της 23/5. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Εξαιρετικά χαρμόσυνη είναι η διέλευση του Άρη (από τις 3/2) και του Ερμή (από τις 5/2) στο ζώδιο των Ιχθύων. Τώρα μπορείτε να βάλετε σε σταθερή τροχιά υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν κι ενδεχομένως συνδέονται με ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές ή νομικές υποθέσεις. Γι αυτήν την εβδομάδα το «δώρο» αυτό αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε τον Ιούνιο. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Απέναντί σας διελαύνει πλέον η Αφροδίτη και δείχνει πως μπορείτε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που ανέκυψαν στο παρελθόν ή να δομήσετε καινούργια και αποδοτικά «σχήματα συμπόρευσης» σε σχέσεις και συνεργασίες. Εξαιρετικά ευνοημένοι μέσ’ από την σύμπτωση γι αυτήν την εβδομάδα θ’ αποδειχθείτε εσείς του Ιουλίου και πολύ περισσότερο οι γεννημένοι στις 29/7. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Άρης κι Ερμής λαμβάνουν θέση απέναντί σας. Για εσάς της 25/8 αυτό μπορεί να σημάνει εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις, διαψεύσεις και συγχύσεις, εξ’ ου και θα πρέπει να επιδείξετε τη μέγιστη προσοχή στην κρίση και στις αποφάσεις σας. Σε γενικότερο πλαίσιο, Παρθένοι, διάγετε μια φάση όπου υποθέσεις υγείας / εργασίας έχουν τον πρώτο λόγο και καλό θα είναι να αποφύγετε κόντρες και διαμάχες προωθώντας αποκλειστικά τη δημιουργική σύνθεση διαφορετικών ή ακόμα κι αντίθετων απόψεων.
 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η Αφροδίτη διελαύνει στον Υδροχόο κι αυτό αποτελεί πραγματικά ένα θαυμάσιο νέο, προς το παρόν για εσάς του Σεπτεμβρίου. Έρωτας, παιδιά, διασκέδαση, γνωριμίες, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, χαρές και επιχειρηματικότητα έχουν την τιμητική τους τώρα, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε στις 29/9. Υγεία κι εργασία θα χρειαστούν παροδικά ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς θα προκύψουν θέματα προς διαχείριση. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Άρης κι Ερμής διελαύνουν πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων κι αυτό για εσάς έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αρχίζετε σιγά σιγά να βλέπετε το ποτήρι μισό γεμάτο και να προσπαθείτε, αν μη τι άλλο, να φτιάξετε κάτι πιο δημιουργικό και χαρούμενο ως εικόνα και όραμα στο μυαλό σας. Ο έρωτας σας απασχολεί, ενώ και τα παιδιά ή οι επιχειρήσεις αποτελούν για κάποιους προτεραιότητα. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, σαφώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για συναισθηματικές αναμοχλεύσεις παρελθοντικών ιστοριών ή για την τάση σας να βρείτε τη χρυσή τομή με οικεία πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.
(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ήλιος και Αφροδίτη στον Υδροχόο επαυξάνουν την κοινωνική κι επικοινωνιακή διάθεση υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σας για καλύτερες σχέσεις κι αποδοτικότερες συνεργασίες. Ευχάριστες εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα αναμείνατε κυρίως εσείς της 28/11. Άρης κι Ερμής στους Ιχθύς θυμίζουν ένταση / προβληματισμό / αλλαγές στην οικογένεια ή στο σπίτι. Προσοχή στις εξαπατήσεις, στις κλοπές, στις διαψεύσεις, στις εξιδανικεύσεις, στις συγχύσεις και μέριμνα για τυχόν ασθενικές καταστάσεις επιδείξατε εσείς της 24/11. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η Αφροδίτη διελαύνει πλέον στον 2ο φυσικό σας οίκο. Πολύ ευχάριστα κρίνονται τα νέα, εφόσον συζητούμε για τα έσοδα, αλλά και για τη διάθεσή σας, η οποία δείχνει αισθητή βελτίωση, γιατί απλούστατα αισθάνεστε πως ανταμείβονται οι κόποι σας. Άρης κι Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων προκαλούν δημιουργική ένταση, υπερδραστηριότητα, αλλά και ενδεχόμενα προβλήματα ή ξεκαθαρίσματα με τ’ αδέλφια, τους γείτονες ή άλλα πρόσωπα του καθημερινού περιβάλλοντός σας. Σκεφθείτε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσετε επιθετικά και οδηγείτε με σύνεση για ν’ αποφύγετε ατυχήματα. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, πλέον, χαρίζει γοητεία, προστασία, ομορφιά και μαγνητισμό που προκαλούν τη θετική ανταπόκριση των απέναντί σας. Τα οικονομικά απασχολούν και φαίνεστε αποφασισμένοι να δώσετε ιδιαίτερο αγώνα για να καταφέρετε ένα πιο επιτυχημένο ισοζύγιο εσόδων / εξόδων. Η τύχη χαμογελά πλατιά σε κάθ’ επίπεδο, αλλά και στον έρωτα, κυρίως αν γεννηθήκατε κατά τον Ιανουάριο και πολύ περισσότερο στους Υδροχόους της 26/1. (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Άρης κι Ερμής στο δικό σας ζώδιο από αυτήν την εβδομάδα αλλάζουν αρκετά τη δυναμική των εξελίξεων, αλλά και της διάθεσής σας. Επαγγελματικές, δυναμικές κινήσεις από την πλευρά σας μπορούν ν’ ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, εφόσον διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάθε κρίσιμη στιγμή έντασης. Συναισθηματικά η εποχή κρίνεται δύσκολη, αφού οι κρυφές είτε αδιέξοδες / πλατωνικές ιστορίες έχουν την τιμητική τους. Αν γεννηθήκατε στις 21/2, προσοχή σε τυχόν εξαπατήσεις, διαψεύσεις, συγχύσεις και κλοπές.
 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση