GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γολγοθάς ενός απορριμματοφόρου...

Μετά κόπων και βασάνων γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών στην Πάτρα, λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων που δυσκολεύουν τη ζωή των εργαζ...

Μετά κόπων και βασάνων γίνεται η αποκομιδή των σκουπιδιών στην Πάτρα, λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων που δυσκολεύουν τη ζωή των εργαζόμενων στον τομέα καθαριότητας του δήμου.
Το σκουπιδιάρικο του Δήμου πρέπει να περνάει από την οδό Βότση όπου υπάρχουν αρκετοί κάδοι για να αδειάσει. Μέχρι και το ύψος της Ρήγα Φεραίου όλα κυλούν ομαλά, από εκεί κάτω όμως και ιδίως στη διασταύρωση με την Αγίου Ανδρέου τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.
Κανονικά επί της οδού Βότση επιτρέπεται το παρκάρισμα μόνο από τη μία πλευρά, ανάλογα με τον μήνα που διανύουμε. Όμως, αρκετοί Πατρινοί οδηγοί δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των πινακίδων. Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια μόνο τα βράδια που η αστυνόμευση είναι περιορισμένη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Το βράδυ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αφού το σκουπιδιάρικο  δυστυχώς δεν χωράει να περάσει με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται. Κατά συνέπεια ο οδηγός υποχρεώνεται, συχνά-πυκνά να κάνει μέσα τη νύχτα ριψοκίνδυνες μανούβρες και στην χειρότερη των περιστάσεων να κάνει όπισθεν  μέχρι να βρει μια διέξοδο και να συνεχίσει το δρομολόγιό του!

Πηγή:thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση