GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρευνα για τα επεισόδια

Ξεκίνησε έρευνα για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, συγκεντρώνοντας υλικό από τον Τύπο. ...


Ξεκίνησε έρευνα για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, συγκεντρώνοντας υλικό από τον Τύπο.
Το γεγονός ότι ο τελικός ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουν γίνει συλλήψεις δεν άρεσε στην ηγεσία της αστυνομίας, που αποφάσισε να συγκεντρώσει όλο το υλικό που είναι δημοσιευμένο στον Τύπο.
Ξεκίνησε με τις εφημερίδες και το διαδίκτυο, ενώ ήδη έστειλε αίτημα στους τηλεοπτικούς σταθμούς και φυσικά στη ET1 που μετέδωσε τον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, προκειμένου να της παραχωρήσουν όλο το υλικό που έχουν από τα επεισόδια!
Η αστυνομία θέλει να βρει τους πρωταίτιους και να τους αναγνωρίσει προκειμένου να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους, που παραλίγο να τινάξουν στον άερα, τον τελικό του Κυπέλλου!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση