GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μήνυμα" των καραμανλικών η παραίτηση Δρόσου από τη ΝΔ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο .  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Αν και δεν είναι ευρύτερα γνωστό πρόσωπο, η παραίτηση του Θ. Δρόσου από τη ΝΔ έχει ιδι...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 
Αν και δεν είναι ευρύτερα γνωστό πρόσωπο, η παραίτηση του Θ. Δρόσου από τη ΝΔ έχει ιδιαίτερη σημασία και προεκτάσεις. Πρόκειται για ένα καραμανλικό στέλεχος (με καλές σχέσεις με τον Κώστα Σταϊκούρα) που είχε στηρίξει τον Σαμαρά - ήταν και ένας από τους 50 που είχαν υπογράψει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ. Συνδέεται με την ομάδα των καραμανλικών που τώρα εμφανίζονται δυσαρεστημένοι και διαφωνούντες. Είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ήταν πρόεδρος του παραρτήματος του "Ινστιτούτου Κ. Καραμανλής" στην Αιτωλοακαρνανία και διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ. Ήταν επίσης δύο φορές υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην  Αιτωλοακαρνανία.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι πρόκειται για παραίτηση -"μήνυμα" των καραμανλικών προς την πλευρά Σαμαρά.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Τουρισμού και Επικρατείας (1990-1991), Νομάρχης Ευβοίας (1993) και Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπ.Ε.Π.Θ. (2004-2007).
Επίσης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), της Εθνικής Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης, καθώς και της Επιτελικής Επιτροπής του Εθνικού Συστήματος Σύνδεσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την Απασχόληση (ΕΣΣΕΕΚΑ) (Ιούνιος 2007 –Μάρτιος 2010).
Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας (2006-2010).
Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ από το 1974 με ενεργή συμμετοχή στο φοιτητικό κίνημα της περιόδου 1974-76 (Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής, Α΄ Μεταδικτατορικό Πανσπουδαστικό Συνέδριο ΕΦΕΕ).Στέλεχος του Οργανωτικού της Ν.Δ. ( Τομεάρχης, Περιφερειάρχης) σε διάφορους νομούς και περιφέρειες.
Μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. από το 2004 και Πρόεδρος του παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (2005-2010). Ασχολήθηκε κατά καιρούς σε κομματικό επίπεδο με θέματα αρμοδιότητας των Υπουργείων Παιδείας , Εσωτερικών και Τουρισμού. Ήταν μέλος των Τομέων Πολιτικής Ευθύνης Παιδείας και Εργασίας και αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. (Ιανουάριος 2010-Ιούλιος 2011).

5 σχόλια

  1. Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα !
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO KAΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOITA ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΖΑΝΕΡΟ ΚΑΛΑ ΕΦΑΓΕ,ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.... Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ,Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΡΩΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα υπαρχουν ακομη σοβαροι που πιστευουν στο καταλληλοτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νέα προκλητική η πρόταση του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Τσίπρας συμφωνεί αφού δεν τον διαγράφει...
    Ένα ακόμα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Θεοδωρίδης μπαίνει στο στόχαστρο της ΝΔ,σχετικά με την "προκλητική πρόταση" του όπως αναφέρει η Συγγρού, να χρησιμοποιείται η “μακεδονική γλώσσα” στα ελληνικά δικαστήρια.
    "Ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης ζητά προκλητικότατα, με ανάρτησή του στο facebook, να χρησιμοποιείται η “Μακεδονική”, όπως την αποκαλεί, γλώσσα στα ελληνικά δικαστήρια", επισημαίνει η ΝΔ.

    "Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί, επιτέλους, για το ζήτημα ή θα ακολουθήσει την πάγια στρατηγική του, της στρουθοκαμήλου; Αν δεν τον αποπέμψει άμεσα, σημαίνει ότι συμφωνεί με την “πρότασή” του και πως πρόκειται για θέση του κόμματος του.

    Σε κάθε περίπτωση, η μη αποδοκιμασία των απόψεων του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει γελοία επιχειρήματα στους Σκοπιανούς, ιδιαίτερα όταν τέτοιες απαράδεκτες θέσεις εκφράζονται επισήμως από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης", τονίζει η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση