GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αλέξης και ο …Λύκος

Βλέποντας ότι οι αντιδράσεις από το εσωτερικό του κόμματός του παραμένουν έντονες για την απότομη στροφή που επεχείρησε στην ρεαλιστική π...

Βλέποντας ότι οι αντιδράσεις από το εσωτερικό του κόμματός του παραμένουν έντονες για την απότομη στροφή που επεχείρησε στην ρεαλιστική πολιτική, ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να αντιμετωπίσει την κριτική εξ αριστερών (βλέπε Σοφία Σακοράφα) προεξοφλώντας ότι θα στηθούν προβοκάτσιες εις βάρος της Αριστεράς και δη του ΣΥΡΙΖΑαπό την κυβέρνηση της «ακροδεξιάς» όπως την χαρακτηρίζει.
Μάλιστα έφθασε σε σημείο να... Η συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/o-aleksis-kai-o-lykos/#ixzz2Kq4ggWDo

2 σχόλια

  1. Όσο σκούζει ο Αλεξάκης και οι Στρατουλο-Παπαδημουλο-Σκουρλέτηδες γιά ...ακροδεξιά καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων,τόσο πιστεύω ότι ο Δένδιας βαδίζει σε αποτελεσματικές περπατησιές.
    Γιατί η επιτυχία και η απήχηση του "Νόμος και Τάξη" στην σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών,τους τρελλαίνει τους ροζ συντρόφους μιάς και τους χαλάει την ηδονική γιά αυτούς ανομία και αναμπουμπούλα.

    Είναι ζοχαδιασμένος ο Αλεξάκης γι' αυτό σκούζει.
    Δεν καρπώθηκε τίποτε δημοσκοπικά άπό τα ...δυτικά ταξίδια "δήλωσης νομιμοφροσύνης".Και όχι τίποτε άλλο,τζάμπα τα american steaks,τζάμπα τα cheese-cakes,τζάμπα και η αγιοποίηση του αμερικάνικου καπιταλισμού στις εκεί ομιλίες του.
    Και έχει και τον εσωτερικό αναβρασμό στις ...συνιστώσες του γιά τις εξετάσεις του στους "καπιταλιστές τοκογλύφους",
    τι ...ακόντιο ήταν αυτό που σου πέταξε η Σακοράφα Αλεξάκη;;;;;;;;

    Είδατε πόσο εύκολα εξηγούνται όλα γιατί ο Αλεξάκης μεταμορφώθηκε αυτές τις μέρες σε ...εσωτερικού;;;;

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ EURO

    PUT THE PENCILS DOWN ΚΟΤΕΣ GIVE ΜΕ ΜΟΝΕΥ FOR MY PEOPLE ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ
    ALEXI TSIBA ENA ARKIDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση