GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούγκο Τσάβες: Οι πρώτες φωτογραφίες του μετά την εγχείριση!

Ο Ούγκο Τσάβες ζει αλλά δεν μπορεί...


Ο Ούγκο Τσάβες ζει αλλά δεν μπορεί...να μιλήσει! Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας έχει υποβληθεί σε τραχειοτομή και φωτογραφήθηκε με εφημερίδα στο χέρι και τις κόρες του στο πλευρό του για να δείξει ότι κατά τα άλλα είναι καλά.
Με την εφημερίδα Granma στο χέρι και τις δυο κόρες του Ρόζα Βιργινία και Μαρία στο πλευρό του, ο Ουγκο Τσάβες δείχνει να αναρρώνει μια χαρά από την πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 11/12/2012.
Από τότε είχε να κάνει δημόσια εμφάνιση ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας με τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του να φουντώνουν.
'Οπως δήλωσε υπουργός της κυβέρνησής του, σύμφωνα με το newsit.gr, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας υποβλήθηκε σε τραχειοτομή και δεν μπορεί να μιλήσει.
Ωστόσο, χαμογελαστός, ξαπλωμένος σε νοσοκομείο της Αβάνας στην Κούβα και με τις θυγατέρες του στο πλευρό του ο 58χρονος ηγέτης της Βενεζουέλας, φωτογραφήθηκε για να δώσει ελπίδα στο λαό του. Άλλωστε οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του δεν έχουν σταματήσει εδώ και 2 μήνες. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση