GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής...

Από την πρώτη στιγμή γνώριζε η αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με πληροφορίες, για το ξενοδοχείο στο Βόλο, στο οποίο πραγματοποίησε έφοδο το Σά...

Από την πρώτη στιγμή γνώριζε η αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με πληροφορίες, για το ξενοδοχείο στο Βόλο, στο οποίο πραγματοποίησε έφοδο το Σάββατο.
Η αντιτρομοκρατική έκανε «φύλλο και φτερό» δύο τρίκλινα δωμάτια κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης, στην οποία διέμειναν στο τέλος του Ιανουαρίου άτομα που συνελήφθησαν για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, και απ’ ότι φαίνεται έχει βρει αξιοποιήσιμο υλικό, δηλαδή αποτυπώματα και DNA.
Στους αστυνομικούς είχε φτάσει εδώ και ημέρες ότι κάποιοι από τους συλληφθέντες είχαν περάσει πρόσφατα από τον Βόλο. Εξάλλου, το υλικό από τις κάμερες κατά μήκος της εθνικής οδού είχε «μαρτυρήσει» ότι οι δράστες είχαν περάσει από την πόλη του Βόλου, κάνοντας μία ενδιάμεση στάση, για να φτάσουν από την Αθήνα στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο κάποιο από τα άτομα που αναζητούνται να ξαναπήγαινε εκεί. Είχαν μάλιστα έρθει σε επαφή με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου προκειμένου να μην καθαριστεί. Έτσι, όταν είδαν ότι δεν πάει κανείς, προχώρησαν στην έρευνα.
Τα άτομα που διέμειναν στο ξενοδοχείο ήταν έξι συνολικά, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, που θεωρείται «κλειδί» από τις αρχές και η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους φέρεται να μπαινόβγαινε και στη «γιάφκα» του Χαλανδρίου.
Η αντιτρομοκρατική φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην  ταυτότητα τουλάχιστον δύο εκ των τεσσάρων ασύλληπτων δραστών της ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης. Πρόκειται για άτομα, γνωστά στην αστυνομία και μάλιστα για τον έναν από τους δύο θεωρούν ότι έχει πολύ στενή σχέση με έναν εκ των τεσσάρων συλληφθέντων.
Την ίδια στιγμή, η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να εντοπίσει δύο διαμερίσματα, ένα στην Αττική και ένα στην Κεντρική Μακεδονία, όπου οι αρχές εκτιμούν ότι φυλάσσεται και το οπλοστάσιο της οργάνωσης "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση