GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αγώνας για τα ΤΕΙ (στην Κεφαλονιά) δικαιώνεται‏...

Aπό την Σοφία Λουκέρη. Χειρουργό-Οδοντίατρο. Πολιτευτή Ν.Δ. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η δημοτική αρχή της Κεφαλλονιάς ήταν ο συντ...

Aπό την Σοφία Λουκέρη.
Χειρουργό-Οδοντίατρο.
Πολιτευτή Ν.Δ.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η δημοτική αρχή της Κεφαλλονιάς ήταν ο συντονιστής της μεγάλης προσπάθειας να παραμείνουν τα ΤΕΙ στην Κεφαλλονιά.
Αναμφισβήτητο είναι βέβαια και το γεγονός ότι σε αυτό ενεπλάκησαν όλοι όσοι μπορούσαν να προσθέσουν και την παραμικρή βοήθεια ή να ασκήσουν επιρροή στη κυβέρνηση από οποιοδήποτε χώρο για το κοινό "στόχο". Συγκινητική και ουσιώδης ήταν και η παρέμβαση της εκκλησίας της Κεφαλλονιάς.
Ο αγώνας αυτός άλλωστε έχει ξεκινήσει ένα χρόνο πριν, όταν όλοι όσοι παρακολουθούσαμε στενά την εξέλιξη για την σύμπτυξη των τμημάτων ή και το κλείσιμο των ΤΕΙ, είχαμε αντιδράσει κάνοντας προσπάθειες για να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη για το νησί μας.
Ο Γεράσιμος Αρσένης, πρώην Υπουργός παιδείας και ιδρυτής των ΤΕΙ Κεφαλλονιάς,ήταν επόμενο να είναι και αυτός στη πρώτη γραμμή σε αυτή τη προσπάθεια& δήλωσε ότι η ισχύς έρχεται από την ένωση των δυνάμεων &αυτή τη φορά αποδείχτηκε ότι όταν οι Κεφαλλονίτες είναι ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν πολλά.
Ας αρκεστούμε λοιπόν όλοι,είτε προσπαθήσαμε με το δικό μας τρόπο ο καθένας, είτε απλώς ευχόμασταν για αυτό, να χαρούμε το αποτέλεσμα που έφερε αυτή η τιτάνεια προσπάθεια για το νησί μας,έστω και αν δεν κερδηθούν όλα όσα ελπίζαμε και ευχόμασταν,αλλά τα περισσότερα από αυτά.

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ
    ΦΑΤΕ ΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΡΕΚΙΣΤΑΝ
    ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΟΡΟΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝΝ
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΜΙΝΕΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΣΑΣ
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ
    ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΓΡΕΚΙΣΤΑΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση