GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ενωμένοι να ανεβάσουμε το ΠΑΣΟΚ για να ξανανέβει ο λαός και η χώρα"

Από τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι, για αλλαγή γραμμής ...

Από τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε πολλές συντρόφισσες και σύντροφοι, για αλλαγή γραμμής πλεύσης του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, είναι μαζική και συγκινητική. Όλο και περισσότερο, συνειδητοποιούμε ότι για να ξανανέβει ο λαός και η χώρα χρειαζόμαστε ένα ανεβασμένο ΠΑΣΟΚ. Όπως το ξέραμε, το αγαπήσαμε και το στηρίξαμε, δηλαδή πολύ περισσότερο και πολύ διαφορετικά από κάθε άλλο κόμμα. Και αυτή η συναίσθηση μας γεμίζει ευθύνες.
Η αλλαγή αυτή δεν είναι εύκολη. Οι δυσκολίες απέναντί μας, δεν είναι ούτε μικρές, ούτε ευκαταφρόνητες. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι, εκτός από δύναμη ευθύνης και δύναμη ελπίδας. Και έχει χρέος να πρωτοστατήσει στην αποκατάσταση της κοινωνικής ευστάθειας και δικαιοσύνης και, πριν απ όλα, της εθνικής κυριαρχίας μας. Είναι ανάγκη η προσπάθεια αυτή να αρχίσει αμέσως και να βγει πέρα.
Στη δύσκολη αυτή μάχη για την αλλαγή πορείας του ΠΑΣΟΚ, δεν περισσεύει κανένας. Η επανένωση όλων των δυνάμεων που συμφωνούμε να υπηρετήσουμε αυτό το μεγάλο σκοπό, είναι πρώτη ανάγκη. Ασφαλώς όλες και όλοι κρινόμαστε σε καθημερινή βάση. Ασφαλώς όλες και όλοι έχουμε την δική μας άποψη για κάθε θέμα. Και καλώς. Αλλά, καμιά μικρή διαφορά δεν επιτρέπεται να ακυρώσει την συμπόρευσή μας για την μεγάλη αλλαγή.
Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε και κάνουμε το πρώτο, σημαντικό βήμα. Είμαστε σε πορεία και συνεχίζουμε μέχρι την οριστική δικαίωση.

17 σχόλια

  1. Ναι βρωμοπασοκια αχορταγοι μιζογλυφτες θελουμε κιαλλο πηδημα δεν μας εφτασε αυτο!!!!!οξω κοπροσκυλα στον αγυριστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΟΥ ΓΔΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕ ΥΑΙΝΕΣ.ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελος του ΠΑΣΟΚ ημουνα. Αλητες μας δουλευατε τοσα χρονια. Γαιδουρια, κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντελή και λοιπά λαμόγια, πάρτε το χαμπάρι: Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε και όλοι εσείς το τελειώσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι μαζί να ξανανέβει η μίζα η ρεμούλα και η λαμογιά.
    Να ξανανέβει ο Άκης,ο Τσουκάτος,ο Μαντέλης,ο Κωτσακάς,ο Χωραφάς και οι υπόλοιποι ...τίμιοι πρασινοσύντροφοι πρασινοφρουροί.
    Ά να μην ξεχάσω και εκείνο το ούφο της Μηλιώνη τον ...δόκτορα Κουτσούκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούρδες!
    Οι πεθαμένοι δεν κλάνουν ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πΑΣΟΚ: Δέρνουν ο ένας τον άλλο και όλους μαζί τους δέρνει η μαλακί@..
    - Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται
    Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!
    - Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν σε γραμματείας Νομαρχιακών Επιτροπών
    - Ο Γρηγόρης Φελώνης αποκάλεσε τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Γιώργο Παναγιωτακόπουλο "αλήτες".

    Σημείωση: Όταν πέφτει "πείνα"...Αναμενόμενη εξέλιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟ-ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ !!!

    Ντρέπομαι, γιατί το ΠAΣOK από κόμμα κοινωνικής δικαιοσύνης μετεξελίχθηκε σὲ «σοσια-ληστρικὸ συνονθύλευμα.

    Ιστορική η φράση του Βενιζέλου «τους θέλουμε όλους κοντά μας, αρκεί να μην ντρέπονται να πουν ότι είναι ΠΑΣΟK…

    Ο «ήλιος» του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη «εκλείψει» κάτω από τη βαριά σκιά του Bουβουζέλου…

    Είναι σαν τα ληγμένα τρόφιμα…
    Ἡ θέση τους είναι στα σκουπίδια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφητικός.. ίσως και αυτοβιογραφικός κατά μία έννοια.. ο στίχος που τραγούδησε ο σοσιά-ληστής απο το Ραγκουσό- Νταλάρεικο..

    Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε
    Είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα
    Όνειρα ξένα αλλά και αλλότρια ζητωκραυγάσαμε
    Τώρα εισπράττουμε απ' την εξέδρα βροχή δεκάρικα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΛΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ; ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ; ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΝΔ...ΑΛΛΑ , ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. 5 ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΠΑ ΠΑΤΩΣΑΝ, Η ΥΦΕΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΝΔ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 3%, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΟΠΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΕΛΗ μήν γινεσε ψεύτης

    Το ΠΑΣΟΚ το τελειώσατε γιατι ετσι σας βολευει.
    Η μικρή συμμορία που σημερα αυτοαποκαλειται ΠΑΣΟΚ,

    στοχευει μονον στην κρατική επιχορήγηση και στην ασυλια για τα πρηγουμενα και τα μελλοντικα εγκληματα που διεπραξε σε βαρος της χωρας.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναγινει οπως ηταν διοτι δεν θελουν τα λαμόγια που ετσι το καταντησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το έπαιξαν αντιμνημονιακοί και τώρα γυρνάνε στο μαντρί, τρεις κι κούκος στο πασοκ και στη νδούλα.
    Εμετός, ξέρασμα, αηδία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των Ελλήνων, που βλέπουν αυτούς τους "αγύρτες" γυρολόγους ΟΦΑ πολιτικούς.
    Αλλά τους φόρους και τα χαράτσια και τις αυτοκτονίες θα τις πληρώσουν στη κάλπη, και οι μνημονιακοί και εκείνοι που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί. Ήδη τα έσοδα πατώνουν, εκατομμύρια Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια. Έρχεται το τέλος τους, αργά ή γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος τα λέει αυτά o μπεν αυτό το λαμογιο ουστ όλοι για φυλάκιση είναι βρομοπασοκιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ21 Φεβ 2013, 12:38:00 π.μ.

    TI ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΑΛΙ.... ??? ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.... Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΚΟ-ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤ(ΑΡΧΑΚΟΣ)... ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ???? ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.... ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑ.... ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ.... AKOMH ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.... ΓΙΑ ΧΡΕΗ.... ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΗΣΧΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑR-ΠΑΠΑΚΟΛΟΠΑΙΔ-ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΕΝΙΤΟ-MΠΕΝΙΖΕΛΙΔΗ ??? ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕ.... ΚΟΛ....ΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΧΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΟΥ.... ΤΗΣ ΑΓ ΜΑΡΚΕΛΑΣ..../// ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ.... ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.... ΟΥΣΤ...ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΖΟΓΑΔΟΡΩΝ..../// ΟΥΣΤ....ΟΥΣΤ.... // KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στα λαμόγια του ΜΑΣΟΚ που θέλετε να ξαναρουφήξετε το αίμα του Έλληνα, σουβλίστε πρώτα στο συνέδριο σας τον αρχιπροδότη που μας έβαλε στο ΔΝΤ και μετά τον άλλο αρχιπροδότη που ξεπουλησε τα Ιμια και μιλήστε μετά για συγχώρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση