GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη-Αντιρατσιστική εκδήλωση

Εκδήλωση, ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, διοργάνωσε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, το ακτιβιστικό τμήμα του...

Εκδήλωση, ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, διοργάνωσε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, το ακτιβιστικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (Pes - Activists), με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και τη συμμετοχή των Δήμων Θεσσαλονίκης, Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Θέρμης και άλλων φορέων.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν στους συγκεντρωθέντες εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων νεολαίας, διανεμήθηκε έντυπο υλικό, ενώ συμμετείχαν και θεατρικά σχήματα από την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρόνης Μακρίδης, χαρακτήρισε πολύ σημαντικές για την ενημέρωση των πολιτών αυτές τις ανοιχτές εκδηλώσεις και είπε ότι θα συνεχιστούν και στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση