GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άδωνι δεν είναι εδώ τηλεόραση"...

   Συνέχεια είχε ο καβγάς του Άδωνι Γεωργιάδη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ και...

  Συνέχεια είχε ο καβγάς του Άδωνι Γεωργιάδη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτή τη φορά οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ και του Νότη Μαριά.
"Ο κ. Καμμένος θα έρθει να μιλήσει στη βουλή διότι δεν φυγομαχεί", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και πρόσθεσε :"Έχετε πρόβλημα κύριε Γεωργιάδη".
Ο κ. Γεωργιάδης ήθελε να απαντήσει όμως η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά του είπε: Τα είπατε, τα ξαναείπατε. Δεν είναι εδώ τηλεόραση όμως. Εδώ είναι βουλή".


1 σχόλιο

  1. Το φλουρί της «Αυγής» έπεσε στην Λούκα Κατσέλη πρώην Νο 3 ΠΑ$$ΟΚ

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χτες η εφημερίδα «Αυγή», η οποία είχε μέσα τέσσερα «φλουριά» για τους τυχερούς που θα τα πετύχαιναν. Το ένα από αυτά έπεσε την Λούκα Κατσέλη.

    Όπως γράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «Τα Νέα»...η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας ήταν παρούσα στην κοπή της πίτας της εφημερίδας της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα κέρδισε το ένα από τα τέσσερα φλουριά.


    -Δείτε όμως ποιος κέρδισε τον πούλο...

    Στην εκδήλωση, εκτός από τους εργαζομένους της εφημερίδας, ήταν παρόντες ο Αλέξης Τσίπρας, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, ο οποίος όμως δεν πήρε φλουρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση