GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο φόβος εκλογικού αιφνιδιασμού και η «στροφή» Τσίπρα

Aσφυκτικές πιέσεις από την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ (Αριστερή Πλατφόρμα) προκειμένου να επιστρέψει τάχιστα στις προγραμματικές του θέσ...

Aσφυκτικές πιέσεις από την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ (Αριστερή Πλατφόρμα) προκειμένου να επιστρέψει τάχιστα στις προγραμματικές του θέσεις, που προβλέπουν μεταξύ άλλων ακύρωση μνημονίου και δανειακών συμβάσεων θα δεχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Ο Τσίπρας εμφανίζεται προετοιμασμένος να υποστεί την κριτική των συντρόφων του για την αιφνιδιαστική αλλαγή στροφής στην γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό διότι οι αδέξιες και άκομψες κυβιστήσεις που έκανε τον τελευταίο μήνα δεν είναι συμπτωματικές ή τυχαίες, αντιθέτως αποτελούν προσωπική του επιλογή.
Η αλήθεια είναι ότι... Η συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/o-fovos-eklogikou-aifnidiasmou-kai-h-strofi-tsipra/#ixzz2JtOMt0x3

7 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΟΙ@@@@@@@@@@@ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ύποπτος ο ρόλος όσων επικεντρώνονται στις φώτο και τις φάπες που έφαγαν οι αλήτες κατά τη σύλληψή τους

    -Όλη η αριστερά- δείτε τι έγραψε ο Παπαδημούλης χθες, και πολλοί δημοσιογράφροι που θέλουν να γίνουν αρεστοί στην αριστερά, βλέπε Χατζηνικολάου, επιτίθονται λυσσωδώς στην Ελληνική Αστυνομία για τις 5 φάπες που έφαγαν οι καραγκιόζηδες "τρομοκράτες" κατά τη στιγμή της σύλληψης. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών λένε διάφορες αστειότητες όπως "η χούντα έδινε φωτογραφίες των βασανισμένων μετά από μέρες για να έχουν γιατρευτεί τα σημάδια των βασανισμών, ενώ οι τωρινοί δεν τηρούν τα προσχήματα".
    Φυσικά και δεν θα πούνε "καλά έκανε η Αστυνομία και έδωσε (μετά από εντολή εισαγγελέα) τις φωτογραφίες τους στη δημοσότητα για να δεχθεί πληροφορίες από πολίτες που τους είχαν δει"... όπως και δέχθηκε τελικά !

    Και πράγματι: ΠΟΛΙΤΗΣ (με κεφαλαία) που είδε τη φωτογραφία του Ρωμανού, ενημέρωσε την αστυνομία και την οδήγησε στη γιάφκα που βρέθηκε σήμερα στο Μαρούσι.

    Αυτό δε που ξεσκεπάζει όσους δεν θέλουν να δημοσιεύονται οι φώτο των τρομοκρατών, όπως ο Παπαδημούλης είναι το εξής:
    Η πόρτα της γιάφκας που βρέθηκε στο Μαρούσι έφερε ίχνη παραβίασης...
    Κάποιοι με το που έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν οι τρομοκράτες, έτρεξαν να σβήσουν τα ίχνη τους ...

    Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τσούζουν οι φώτο απ' τα μπουμπούκια τους και γιατί είναι ύποπτες οι τσιρίδες τους;

    Όχι τίποτα άλλο αλλά θίγονται όταν τους λέμε ότι καλύπτουν την τρομοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ
    - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ» ΕΊΝΑΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!!

    Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. ΚΑΙ εδω..
    Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...

    - Όσο για το Σύριζα, κάποτε θα πρέπει να ΤΑ μηνύσουν ΑΥΤΑ τα σκυλιά που προτρέπουν στην βία.

    Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. ΚΑΙ εδω..Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...

    *Όχι-όχι ο γιός του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας...!!!
    *και ο Συριζαίος "σύντροφος" -ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Πάρου-το ΡΕΜΑΛΙ Τάσος Θεοφίλου...είναι ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι Μπούρδες είναι ρε αυτοί οι πιτσιρικάδες ....

    Έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα... ΑΝΑΡΧΙΑ ξέρουν τι θα πει; να σκοτώνουν, να ληστεύουν , να λένε { αναρχία ΡΕ κουφάλες}

    Και να έχουν πάρει φωτιά και τα πληκτρολόγια, τον ΆΛΛΩΝ τον ΧΡΥΣΏΝ ΑΥΓΏΝ ,που έχουν ανακατέψει την θρησκεία, την πατριδοκαπηλία, την οικογένεια, αλλά δεν τους είδα να μιλάνε ΠΟΤΈ για εργασιακά δικαιώματα , έχουν παγιδεύσει νέους ανθρώπους και δεν ξέρω πως; και γιατί; ότι όταν ΘΑ {έλθουν στην εξουσία} πως θα τους λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας; της πείνας με το { εγέρθητι ΡΕ }.. αυτοί δεν κάνουν ληστείες, πουλάνε προστασίες, είναι οι σεκιούριτι του συστήματος.. Έτσι έχει μπλοκάρει το σύστημα ΣΕ όλες της νεολαίες, αστών, μικρο αστών , εργατών, αγροτών, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΏΝ...

    Τι επαναστατική πράξει ΈΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ; ΤΙΙΙΙΙΙΙ; Κ-Α-Μ-Ι-Α..

    Εγώ ανήκω στην Ο.Π.Λ.Α..και δεν έχω όπλα, αν όμως πάρω τα όπλα δεν θα τα στρέψω σε απλούς ανθρώπους για να πάρω χρήματα, ούτε σε άλλους που δεν έχουμε την ίδια ιδεολογία, ΑΛΛΑ σε κάτι μεγάλο , σε αυτούς που αδικούν τον ΛΑΟ, που ληστεύουν τον ΛΑΟ, που σκοτώνουν τον ΛΑΟ , θα πάω με το πρόσωπο μου ΑΝ ΘΑ ΧΆΣΩ; είμαι έτοιμος να ΠΕΘΆΝΩ, αυτό το παιγνιδάκι που λέγετε {ΈΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ} θα πρέπει να οργανωθεί από τον ΛΑΌ μαζικά ....πριν από αυτό όμως πρέπει να εξαντλήσεις όλες της ανοχές η κοινωνία για να έχει ΛΑΪΚΉ ΑΠΟΔΟΧΉ για να τα συγκρουστεί και να έχει αποτέλεσμα..

    Τι μου φταίει ο αστυνομικός που πάει να βγάλει το μεροκάματο; αν δεν σου αρέσει η μουσική που σου ΠΑΊΖΟΥΝ σπας το όργανο; υπάρχουν πολλά μαγαζιά που πουλάνε όργανα, Η τα βάζεις με το μουσικό συγκρότημα; και το κατεβάζεις από την σκηνή;

    ΤΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ , ΈΧΕΙ ΟΝΌΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ... Όλα τα άλλα είναι για να τα βάζεις με το όργανο...
    ..................................
    Οι εργολάβοι τον ΜΜΕ ΣΚΑΙ,Λυριζστης, Οικονομου,{με την σύζυγο διορισμένη στο κανάλι της βουλής} τον Ευαγγελατο και ολα τα αλλες της άλλες πουτάνες της δημοσιογραφιας Χατζη,Παπαηλιοπουλο,

    του ΜΕΚΑ ,Οικονομεα, Καμπουρακη,Τσημα, Πρετεντερη και σια..ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ..Oτι οι νοβρηγικες αρχες έπιασαν τον ΝΑΖΙ δολοφωνο 60 ανθρώπων ΣΚΌΤΩΣΕ και δεν έφαγε ούτε μια μπούνια...... Όταν υπάρχουν ένοπλοι ΗΛΊΘΙΟΙ και έχουν την ΤΟΛΜΗ να ανταλλάξουν πυρά η θα σκοτώσουν η θα σκοτωθούν ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΊΡΟΥΝ ........ ΑΥΤΆ.. ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ ΑΝ ΠΑΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ.. Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΛΛΟ..

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοσιοποίηση των κακοποιημένων: Φασιστική τελετουργία τρόμου…


    «Αν οι βασανιστές είναι άρρωστοι, τότε τι να πούμε για το
    Σύστημα που τους κάνει απαραίτητους;»
    Εντουάρντο Γκαλεάνο
    Η κρατική βία είναι ένα θέμα.
    Η τρομοκρατία – εντός ή εκτός εισαγωγικών - είναι επίσης θέμα. Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών συλληφθέντων είναι, επίσης, ένα άλλο θέμα, που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Όμως, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων ληστών - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας- που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, με έντονα σημάδια κακοποίησης στα πρόσωπά τους, είναι ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Σε επίπεδο σημασιολογίας το μήνυμα είναι απόλυτα σαφές, δεν χωράει δεύτερη ερμηνεία: Προσέξτε, αυτά που ξέρατε τέλειωσαν. Η Αστυνομία - μπορεί και το κάνει – χρησιμοποιεί την πιο ωμή, την πιο βάρβαρη, σωματική βία. Φρόντισε να μην έχεις ¨δοσοληψίες¨ μαζί της. Οι κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έπαψαν να ισχύουν!

    Σε μια εποχή έντονων κοινωνικών αγώνων, το μήνυμα κυρίως απευθύνεται προς κάθε κοινωνικό αγωνιστή, προς κάθε ελεύθερη φωνή, προς κάθε απλό διαμαρτυρόμενο πολίτη: Τα κεφάλια μέσα!

    Σε επίπεδο πολιτικής το συμπέρασμα είναι απλό, απλούστατο. Οι νοσηροί άνθρωποι της εσωτερικής τρόικας, της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις από την λαοκτόνα πολιτική τους, πετούν στο καλάθι των αχρήστων και την τελευταία επίφαση ανθρωπισμού, ατομικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων και Δημοκρατικής Λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών.

    Ακόμα και η Χούντα, φρόντιζε να μην υπάρχουν στις φωτογραφίες συλληφθέντων σημάδια βίας. Δεν ήθελε να αποτυπώνεται πως η εξουσία της εκπηγάζει από την βία.

    Σήμερα, όμως, στο ιδιότυπο τροϊκανό καθεστώς που επιβάλλεται στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, οι διαχειριστές του, όχι μόνο το πράττουν αλλά και το διαφημίζουν μέσω των φωτογραφιών, για να εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών ο φόβος, η ισχύ της εξουσίας και η αρνσησιμαχία.

    Το ιδιότυπο καθεστώς της εσωτερικής τρόϊκας , όμως, είναι "κουτοπόνηρο". Αφού πέρασε το μήνυμα που ήθελε έριξε τις δημοσιογραφικές του εφεδρείες σε έναν αγώνα διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης, βαφτίζοντας την πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα πολιτική βία ως συνηθισμένη κρατική βία.

    Ναι, κύριοι παρλαπιπιστές δημοσιολογούντες, υπήρξε κρατική βία στην υπόθεση των τεσσάρων συλληφθέντων.

    Όμως, τις φωτογραφίες τις έβγαλαν οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας. Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας δεν γνώριζαν το μήνυμα που περνούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

    Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι την ευθύνη να αμαυρώσουν το προφίλ της αστυνομίας την πήραν μόνοι τους. Όχι, κύριοι! Το πράσινο φως τους το έδωσε η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, ο Δένδιας, ο Ρουπακιώτης, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος!

    Και αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη…

    Σε επίπεδο ανθρώπινο, οι νοσηροί άνθρωποι με τους νοσηρούς εγκεφάλους, ποδοπάτησαν και κάθε έννοια ανθρωπισμού. Πώς αισθάνθηκαν, Έλληνα πολίτη, οι γονείς, τα αδέρφια, οι συγγενείς και οι φίλοι αυτών των – έστω και ληστών- παιδιών μπροστά στις φωτογραφίες;

    Εσύ, πώς θα αισθανόσουν, αν ήταν τα δικά σου παιδιά, οι δικοί σου συγγενείς, οι δικοί σου φίλοι;
    Έλληνα πολίτη, κοίτα τις φωτογραφίες και απάντησε πρώτα – πρώτα στον εαυτό σου…

    Αλήθεια, η Αριστερά τι θα κάνει;

    Σ. Καστριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ύποπτος ο ρόλος όσων επικεντρώνονται στις φώτο και τις φάπες που έφαγαν οι αλήτες κατά τη σύλληψή τους

    -Όλη η αριστερά- δείτε τι έγραψε ο Παπαδημούλης χθες, και πολλοί δημοσιογράφροι που θέλουν να γίνουν αρεστοί στην αριστερά, βλέπε Χατζηνικολάου, επιτίθονται λυσσωδώς στην Ελληνική Αστυνομία για τις 5 φάπες που έφαγαν οι καραγκιόζηδες "τρομοκράτες" κατά τη στιγμή της σύλληψης. Πολλοί μάλιστα εξ αυτών λένε διάφορες αστειότητες όπως "η χούντα έδινε φωτογραφίες των βασανισμένων μετά από μέρες για να έχουν γιατρευτεί τα σημάδια των βασανισμών, ενώ οι τωρινοί δεν τηρούν τα προσχήματα".
    Φυσικά και δεν θα πούνε "καλά έκανε η Αστυνομία και έδωσε (μετά από εντολή εισαγγελέα) τις φωτογραφίες τους στη δημοσότητα για να δεχθεί πληροφορίες από πολίτες που τους είχαν δει"... όπως και δέχθηκε τελικά !

    Και πράγματι: ΠΟΛΙΤΗΣ (με κεφαλαία) που είδε τη φωτογραφία του Ρωμανού, ενημέρωσε την αστυνομία και την οδήγησε στη γιάφκα που βρέθηκε σήμερα στο Μαρούσι.

    Αυτό δε που ξεσκεπάζει όσους δεν θέλουν να δημοσιεύονται οι φώτο των τρομοκρατών, όπως ο Παπαδημούλης είναι το εξής:
    Η πόρτα της γιάφκας που βρέθηκε στο Μαρούσι έφερε ίχνη παραβίασης...
    Κάποιοι με το που έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν οι τρομοκράτες, έτρεξαν να σβήσουν τα ίχνη τους ...

    Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τσούζουν οι φώτο απ' τα μπουμπούκια τους και γιατί είναι ύποπτες οι τσιρίδες τους;

    Όχι τίποτα άλλο αλλά θίγονται όταν τους λέμε ότι καλύπτουν την τρομοκρατία...


    ΥΓ. Και επειδή ο Παπαδημούλης κάνει το χαζό να του λύσουμε και την απορία: Το ηλίθιο ζώο που δολοφόνησε τον Πακιστανό, ούτε γιάφκα είχε ούτε η Αστυνομία είχε ανάγκη τη συνδρομή των πολιτών για να βρει συνεργούς του... μια χαρά τον έπιασε αμέσως και τον απέσυρε από την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΦΥΛΑΚΉ οι πραγματικοί ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... Ξέρουν να κάνουν αλλαγές ονόματος σαν της ποδοσφαιρικές ΟΜΑΔΕΣ....

    Θέμα αλλαγής ονόματος και συμβόλου(!) θέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με εγκύκλιο του προς τα μέλη του, η οποία περιλαμβάνει και σχετικό ερωτηματολόγιο.

    Ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας, Πάρις Κουκουλόπουλος αποστέλλει την εγκύκλιο προς όλες τις οργανώσεις του Κινήματος και ενόψει συνεδρίου θέτει ερωτηματολόγια για τον χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ που θέλουν οι πολίτες και αν χρειάζεται αλλαγή ονόματος και συμβόλων, σε ποια πολιτική κλίμακα το θέτουν, ή ποιες πρέπει να ειναι οι αξίες του, μεταξύ άλλων.

    Το ερωτηματολόγιο ήδη εχει προκαλέσει τις πρώτες αντιδράσεις καθώς ορισμένα στελέχη σχολιάζουν λέγοντας ότι τα θέματα που τίθενται στο ερωτηματολόγιο της ηγεσίας δεν ειναι προς αμφισβήτηση. Τελικά, η γαστρεντερίτιδα τον πείραξε πολύ τον θείο Μπένι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση