GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκούδης:Εξηγήσεις για τα παραμορφωμένα πρόσωπα...

«Τα παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων από τον ξυλοδαρμό απαιτούν διερεύνηση και πρέπει να δοθούν αναγκαίες εξηγήσεις», δήλωσε στο κε...

«Τα παραμορφωμένα πρόσωπα των συλληφθέντων από τον ξυλοδαρμό απαιτούν διερεύνηση και πρέπει να δοθούν αναγκαίες εξηγήσεις», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο Σπύρος Λυκούδης.
Αναφορικά με τις επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις των ναυτεργατών, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, τόνισε ότι πρέπει να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα συνεννόησης, καθώς, όπως είπε, «δεν θα φτάσει καλά στα αυτιά της ΔΗΜΑΡ μία νέα επίταξη».
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για το νέο φόρο στα ακίνητα που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Λυκούδης υπογράμμισε ότι «αυτά που ακούγονται δεν μας βρίσκουν σύμφωνους», προσθέτοντας ότι «πρέπει να διαμορφωθεί ένα πιο εξορθολογισμένο πλαίσιο φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας».
Ακούστε το ηχητικό:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση