GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ομπάμα διαφωνεί με τον Μέργο

Ο Ομπάμα διαφωνεί με τον Μέργο Μπορεί ο Γιώργος Μέργος να θεωρεί ότι η μείωση του κατώτατου μισθού θα βοηθήσει την ανάπτυξη, ωστόσο φα...

Ο Ομπάμα διαφωνεί με τον Μέργο

Μπορεί ο Γιώργος Μέργος να θεωρεί ότι η μείωση του κατώτατου μισθού θα βοηθήσει την ανάπτυξη, ωστόσο φαίνεται ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα έχει αντίθετη άποψη.
Ο Ομπάμα στο διάγγελμά του προς το αμερικανικό έθνος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η αύξηση του κατώτατου μισθού αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την ανάκαμψη της οικονομίας».
Ωστόσο, η πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού στις ΗΠΑ ώστε να δοθεί ώθηση στην οικονομία και να τονωθεί η μεσαία τάξη δεν έχει γίνει δεκτή με ικανοποίηση από όλους.
Οι μικρές επιχειρήσεις ανησυχούν μαζί με τους απαισιόδοξους οικονομικούς αναλυτές που προβλέπουν αύξηση της ανεργίας και του πληθωρισμού.
Στον αντίποδα οι υποστηρικτές της πρότασης Ομπάμα για σταδιακή αύξηση από τα 7,25 δολάρια την ώρα στα 9 δολάρια μέχρι το 2015 εκτιμούν ότι θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός των Αμερικανών που βρίσκονται στα επίπεδα της φτώχειας και θα ενισχυθεί δραστικά η αγοραστική δύναμη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση