GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαυτάρης: Δεν έχουμε άλλα περιθώρια

Τσαυτάρης: Δεν έχουμε άλλα περιθώρια «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν είχαμε θα το κάναμε...», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τ...

Τσαυτάρης: Δεν έχουμε άλλα περιθώρια
«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν είχαμε θα το κάναμε...», τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης αναφορικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις κι αν η κυβέρνηση έχει περιθώρια ευελιξίας.
Ο κ. Τσαυτάρης ήταν βασικός ομιλητής στο Συνέδριο του Economist που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός αμέσως μετά την ομιλία του αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτών, ενώ το απόγευμα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει την έκθεση Zootechnia.
«Επιστρέφω στην Αθήνα γιατί το μεσημέρι θα γίνει στο υπουργείο μια εκτενής ανάλυση όλων των μέτρων και των λύσεων που προτείνει το υπουργείο στα αιτήματα των αγροτών. Είχαμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε περιληπτικά τι καταφέραμε να συζητήσουμε, τι καταφέραμε να λύσουμε, είτε ήταν θεσμικό είτε ήταν οικονομικό ή άλλα από τα αιτήματα των γεωργών», είπε και συνέχισε «Είχα την ευκαιρία να πω ότι στα επίπεδα του εφικτού, ότι είναι σήμερα εφικτό ιδιαίτερα με δημοσιονομικό πλαίσιο, κάνουμε ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των αγροτών... θέλω να πιστεύω ότι οι αγρότες θα κατανοήσουν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτά τα προβλήματα...».



Πηγή: thesstoday.gr
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. NA MΠEITE ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΧΙΛΙΕΣ ΞΥΛΙΕΣ.ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙ ΑΜΟΙΒΩΝΤΕ ΕΕΕΕ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ......ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΣΑ ΟΙ ΔΕΚΟ ΠΟΣΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΣΑ , ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση