GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σκουρλέτης για "τις απειλές Μιχαλολιάκου"

Ο Σκουρλέτης για "τις απειλές Μιχαλολιάκου" «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά  μπροστά  στις πρωτοφανείς  δηλώσεις  Μιχαλολιάκ...

Ο Σκουρλέτης για "τις απειλές Μιχαλολιάκου"

«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά  μπροστά  στις πρωτοφανείς  δηλώσεις  Μιχαλολιάκου» αναφέρει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου «για επικείμενο χτύπημα στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Δεν μπορεί ο αρχηγός του νεοναζιστικού κόμματος, που κρύβεται πίσω από εκατοντάδες επιθέσεις εναντίον Ελλήνων και μεταναστών και είναι γνωστές οι σχέσεις του με ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην αστυνομία αλλά και παρακρατικά κέντρα, να προαναγγέλλει χτυπήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ  και η κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος που επελέγη για αυτές τις απειλές και η σύνδεσή τους με την πανεργατική απεργία στις 20 Φλεβάρη. Στόχος είναι η τρομοκράτηση του λαού, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση επιστρατεύει όλους τους μηχανισμούς συκοφάντησης, απαξίωσης και καταστολής των κοινωνικών αγώνων και της αριστεράς.
Καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση και τις δικαστικές αρχές να καλέσουν τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής να δώσει εξήγηση για τις απειλές του. Αν δεν γίνει άμεσα αυτή η στοιχειώδης κίνηση, θα οδηγηθούμε και εμείς σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για το τι κρύβεται πίσω από αυτήν την περίεργη σιωπή» τονίζει ο κ. Σκουρλέτης.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση