GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "γυναίκα-μυστήριο" των Πυρήνων...

Μία ανάσα από τη γυναίκα συνεργό των μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" φαίνεται πως είχε βρεθεί η ΕΛΑΣ, αφ...

Μία ανάσα από τη γυναίκα συνεργό των μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" φαίνεται πως είχε βρεθεί η ΕΛΑΣ, αφού η κοπέλα είχε απασχολήσει τις αρχές κατά την διάρκεια παρακολούθησης της γιάφκας του Αγρίνιου.
Σύμφωνα με το cityvoice.gr, η αστυνομία πιστεύει πως η γυναίκα είχε ενεργό ρόλο και συμμετοχή σε τουλάχιστον τέσσερα χτυπήματα ανάμεσα τους και η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Μall στο Μαρούσι.
Η γυναίκα είχε εντοπιστεί το 2010, την εποχή που μέλη της οργάνωσης μετέφεραν όπλα από τις γιάφκες της Αθήνας σε διαμέρισμα στην οδό Πραϊδου και Δασκαλοπούλου στο Αγρίνιο.
Ο αστυνομικός που είχε αναλάβει την παρακολούθηση της είχε αναφέρει πως μία κοπέλα ύψους 1.60, μικρόσωμη με καστανά μαλλιά (όπως αυτή που μαρτυρούν οι κάμερες στο Mall), παρέδωσε έναν σάκο σε έναν άντρα ο οποίος αργότερα συνελήφθη για την συμμετοχή του σε ληστεία μετά φόνου.
Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν και αναζητείται.
Πηγή: cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση