GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τις δηλώσεις...

Συνεχίζεται η κόντρα Κεδίκογλου-ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του, Στάθη Παναγούλη, δήλωσε:

«Στοιχειώδης γνώση της ελληνικής γλώσσας αρκεί για να διαπιστωθεί ότι στη δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο εξομοιώνει τους αγωνιστές της Δημοκρατίας με ληστές τραπεζών εμπλεκόμενους με την τρομοκρατία, αλλά έχει και το θράσος να χαρακτηρίζει «νεοναζί» τον υπουργό που εφαρμόζει το νόμο για την προστασία των πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο υιοθετεί πλήρως τις εξτρεμιστικές θέσεις Παναγούλη, αλλά είναι και δέσμιος της πλέον ακραίας συνιστώσας του. Απόδειξη ότι αρνείται συστηματικά και επίμονα να αποκηρύξει έμπρακτα τον βουλευτή του για τις επανειλημμένες δηλώσεις μίσους και διχασμού».


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση