GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Δένδια με αστυνομικούς διευθυντές

Την πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε με τους...


Την πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε με τους επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων Θεσσαλίας.
Ο υπουργός, στη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε για τα ζητήματα τα οποία άπτονται της επιχειρησιακής ετοιμότητας των τοπικών αστυνομικών αρχών, καθώς επίσης και τυχόν προβλημάτων που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν.
Τον κ. Δένδια συνόδευσε ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ στη συνάντηση, εκτός από το γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας, συμμετείχαν οι διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, καθώς επίσης και άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση